Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
bozickus
Nov uporabnik

Audi ali volvo 1,9 TDi

Napisal/-a bozickus Sr okt 12, 2011 8:43 am

Rahla dilema, katerega kupit.

Audi A4 1,9 TDi(ki je bil verjetno ruknjen) http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5210384&show=1

ali

Volvo 1,9 TD http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5234657&show=1

Audi grem danes pogledat, vendar mi ne deluje ravno OK.

Po pogovoru z lastnikom (ki ga ima cca 2 meseca in ga prodaja, ker potrebuje nekaj manjšega); avto je bil kupljen od posrednika (možen uvoz), veliki servis opravljen, roke zamenjane, drugače pa avto vredu.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Audi ali volvo 1,9 TDi

Napisal/-a King1 Sr okt 12, 2011 8:50 am

Ja audijeve sprednje luči že niso original za 1997 letnik tako da ...... Kar se tiče ali je bil poškodovan je težko reči oz. vprašanje je zakaj je menjal luči. ;) Je pa tudi res, da meni volvo kljub kao 100.000 km manj izgleda bolj bogi na prvi pogled. Odvisno je zakaj rabiš avto in koliko časa ga boš imel? Ker če bi že izbiral med tema dvema bi vsekakor raje vzel audija zaradi videza in samega motorja. Ampak to je samo moje mnenje.

Pa srečno pri izbiri. ;)

lp

p.s. za ta denar dobiš 100% kaj boljšega in novejšega. Stroški pa bodo povsod. Poglej še kam drugam ( znamko mislim ).
Zadnjič spremenil King1, dne Sr okt 12, 2011 8:54 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
DragonForce
Stalni uporabnik

Napisal/-a DragonForce Sr okt 12, 2011 8:51 am

Audi ima skoraj isto ceno, ampak je 3 leta starejši in več kilometrov. Če so seveda realni...

Če boš šel gledat volvota, ga dobro preglej, ker ta generacija ravno ne slovi po visoki kvaliteti izdelave, je pa zanesljiv in dokaj majhna poraba. Hibe so predvsem menjalnik in podvozje, menjalnik se zna zatikat (renaultovo maslo) in podvozje zna škripat pri tej starosti. Dobro preglej.

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore Ne okt 16, 2011 8:45 am

Oba avta sta zelo sumljiva, zato ti tudi jaz predlagam, da pogledaš kaj drugega.

Takšnega Volva je imel pred leti moj bratranec in je odpovedalo vse po vrsti :? .
Pa je bil prvi lastnik (pa take fore ;) ). Ne rečem pa da so vsi avti takšni. Mogoče pa je bil samo njegov unikatni primerek takšen. No in na koncu ga je 3x peljal prodat, ampak se je za vsako na poti do tam nekaj pokvarilo :lol: . Uspelo mu je komaj v četrto ;) in me prav zanima, kako je bil z njim "vesel" nov lastnik ;)

Uporabniški avatar
Volvej
Novinec

Napisal/-a Volvej Ne okt 16, 2011 9:47 am

Tale V40 je glede na to, da ni faceliftan absolutno predrag.

Uporabniški avatar
bozickus
Nov uporabnik

Napisal/-a bozickus Ne okt 16, 2011 10:06 am

Od Audija je samo za bežat.
..no comment...

Volvota pa nisem videl, saj so včeraj imeli zaprto..Mi je pa znanec odsvetoval, saj ima sam Volvo..
Problem z menjalnikom, in Renaultovo vmešavanje pa data svoj pečat vozilu.

Po vsej verjetnosti bo pal kak Punto benciner ali kaj podobnega.

Bom pa kombi uštimal pa bo.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov