maarkec je napisal/-a:definitvno superb, renault latitude totalna j***a,verjemi
maarkec je napisal/-a:definitvno superb, renault latitude totalna j***a,verjemi
Ceed je napisal/-a:Jaz bi pa Latituda izbral. Všeč mi občutek zračnosti v Latitudi in nižje postavljena bolj položna armaturka, je pa res podvozje manj dovršeno kot pri Škodi. Reno ima več do potnikov prijaznih funkcij, ki naredijo bolj premium občutek kot v Superbu.
dask je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Jaz bi pa Latituda izbral. Všeč mi občutek zračnosti v Latitudi in nižje postavljena bolj položna armaturka, je pa res podvozje manj dovršeno kot pri Škodi. Reno ima več do potnikov prijaznih funkcij, ki naredijo bolj premium občutek kot v Superbu.
Ne vem no, jaz sicer Renoja nisem sprobal, sem pa Superba. Sedel pa sem v obeh in če že omenjaš "premium" občutek, je v Škodi veliko bolj prisoten kot v Latitudu. Že ko se usedeš, je razlika očitna, od prostora, do občutka udobja, itd. Je pa to bolj stvar subjektivne presoje, zato mora avtor oba sprobat, pa bo videl. Veliko ljudi bi umrlo, če bi jih sosed videl v Škodi
mihaing je napisal/-a:Vedeti je potrebno, da je latitude samo muha enodnevnica (težko verjamem, da bo še kdaj novi model) in ga bo kasneje težko prodati, cena mu bo padla da je joj in še deli bodo dragi ter težko dostopni![]()
![]()
Da pa francoz ne more in nikoli ne bo bil nemc je pa tudi samoumevno.
Ceed je napisal/-a:dask je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Jaz bi pa Latituda izbral. Všeč mi občutek zračnosti v Latitudi in nižje postavljena bolj položna armaturka, je pa res podvozje manj dovršeno kot pri Škodi. Reno ima več do potnikov prijaznih funkcij, ki naredijo bolj premium občutek kot v Superbu.
Ne vem no, jaz sicer Renoja nisem sprobal, sem pa Superba. Sedel pa sem v obeh in če že omenjaš "premium" občutek, je v Škodi veliko bolj prisoten kot v Latitudu. Že ko se usedeš, je razlika očitna, od prostora, do občutka udobja, itd. Je pa to bolj stvar subjektivne presoje, zato mora avtor oba sprobat, pa bo videl. Veliko ljudi bi umrlo, če bi jih sosed videl v Škodi
Ja no, odvisno kaj je zate premium. Ja Superb ima veliko bolj prefinjeno notranjost s kromanimi in klavir lak dodatki, ampak meni je bolj premium to, da ima avto vse mogoče osvetlitve okolice in notranjosti, ionizator, klimo s 1000 in 1 uporabno funkcijo, sedež ki se odmakne ko odpraš vrata, ogledala, ki se usmerijo k tlom in senčniki, ki se zaprejo, ko prestaviš v R, integriran osvežilec zraka, vžig luči prek daljinca, jasno je da teh vseh zadev nima osnovni Latitud ima pa še veliko malankosti, ki jih pri nemcu ne boš našel.
Jasno je, da švab ne bo nikoli francoz
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov