lizard je napisal/-a:Insignia ima Alfin oz. Fiatov dizel, tako, da pri motorjih nimaš kaj tuhtat, saj je Fiat že lep čas (10+ let) v sami razvojni špici. Po drugi strani pa so vsi dizelski motorji zadnjih nekaj let zelo podobno dobri, 10 let nazaj so pa razlike bile precej večje.
Jaz bi vzel Insignio, ker dobiš lepši avto z več opreme za manj denarja.
Badzo je napisal/-a:
Poraba: Passat 5.9L/100 (tempomat 150km/h), insignia z zaganjanjem in priganjanjem čez 150 (povprečje med 160-170) 6.6. Mislim, da ob enakih režimih, bi bila
Klimatska naprava je za moje pojme delovala bolje v oplu kot insignii.
sašo5 je napisal/-a:Badzo je napisal/-a:
Poraba: Passat 5.9L/100 (tempomat 150km/h), insignia z zaganjanjem in priganjanjem čez 150 (povprečje med 160-170) 6.6. Mislim, da ob enakih režimih, bi bila
klima ziher deluje bolje v VW/Audiju-ju, kot v bilo katerem drugem avtomobilu......
5,9 pri 150km/h ima porabo 1.6 105 konjski motor - 2,0 140/143 že pri 130 km/h poklopi točno 6,0 po BC-ju in tako je tudi v resnici...
Sam stroj VW-jev je boljši kot Opelov/Fiatov: 160 opel je primerljiv z 140 VW-jevim ob tem, da je Oplov neverjetno glasen; in tudi o zatesnjenosti se da debatirat: poslušaj zapiranje vrat pri enem ali drugem..... ...............in v prve primerke teče voda v kabino, sedaj verjetno že porihtano.....
Skratka, da ne bo pomote: izvrsten avto, vendar mu še malo manjka do Passata.....
sašo5 je napisal/-a:klima ziher deluje bolje v VW/Audiju-ju, kot v bilo katerem drugem avtomobilu......
5,9 pri 150km/h ima porabo 1.6 105 konjski motor - 2,0 140/143 že pri 130 km/h poklopi točno 6,0 po BC-ju in tako je tudi v resnici...
Sam stroj VW-jev je boljši kot Opelov/Fiatov: 160 opel je primerljiv z 140 VW-jevim ob tem, da je Oplov neverjetno glasen; in tudi o zatesnjenosti se da debatirat: poslušaj zapiranje vrat pri enem ali drugem..... ...............in v prve primerke teče voda v kabino, sedaj verjetno že porihtano.....
Skratka, da ne bo pomote: izvrsten avto, vendar mu še malo manjka do Passata.....
mihaing je napisal/-a:Sem vozil oba res, da ne z štirikolesnim pogonom (ki pa roko na srce tudi nista neki presežek), a vsekakor je po občutkih vse v prednosti Insignii. Prednost passata je samo cena, katero kot rabljeno vozilo drži v nedogled, ostalo se pa mi je zdelo, da ni nekega hudega napredka v primerjavi z predhodnikom.
Trenutno kot slabost pti insignii, ki pa ni nujno slaba je samo, da pride konec drugega leta nov model
sašo5 je napisal/-a:Badzo je napisal/-a:
klima ziher deluje bolje v VW/Audiju-ju, kot v bilo katerem drugem avtomobilu......
maniaxxx je napisal/-a:Sta pa avta ubistvu isto sranje, drugo pakovanje, vzameš, kar ti bolj leži, najbolj v prid passatu je garancija 4 leta in in mogoče prostornost, samo držanje cene pa ne vem če, sploh če vidiš koliko je že v osnovi dražji.
Po forumu brska: Google [Bot] in 19 gostov