Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

korošc
Nov uporabnik

nissan almera

Napisal/-a korošc So nov 05, 2011 2:34 pm

Prosim če ma kdo nissan almero da mi pove če je to vredu avto, kakšne ima pomanjkljivosti itd. Namreč ogledanga imam nissan almero 2000 letnik, 1.4 16V

Uporabniški avatar
Monster Energy
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje

Re: nissan almera

Napisal/-a Monster Energy So nov 05, 2011 2:35 pm

Daj oglas, pa malo več podrobnosti povej...
Z računom imam probleme!:

-ne morem citrati
-ne morem objavljati slik
-teme razmetane
-do skaraj vseh tem ne morem priti
-...

korošc
Nov uporabnik

Napisal/-a korošc So nov 05, 2011 3:06 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5224855&show=1

zanima me, če so OK, pač da ne crkujejo pogosto pa to, če so deli dragi? Danes sem ga šel gledat, avto je v dobrem stanju, ohranjen, tu pa tam kakšna praskica....avto gre odlično edino potisni ležaj bi mogo menjat ko se čuje da "rošta" ko se vozim, ko pa sem kuplongo stisno je pa zvok izgino. Zdaj upam da je res ležaj da ni mogoč kaj drugega pri menjalniku.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So nov 05, 2011 4:54 pm

korošc je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5224855&show=1

zanima me, če so OK, pač da ne crkujejo pogosto pa to, če so deli dragi? Danes sem ga šel gledat, avto je v dobrem stanju, ohranjen, tu pa tam kakšna praskica....avto gre odlično edino potisni ležaj bi mogo menjat ko se čuje da "rošta" ko se vozim, ko pa sem kuplongo stisno je pa zvok izgino. Zdaj upam da je res ležaj da ni mogoč kaj drugega pri menjalniku.

Na avtu pomoje nima kaj crknit, ker so to preverjenin " stroji" stare šole in dela ko urca. Seveda ob rednem vzdrževanju. Je pa res, da za tale avto dam jest 750 in ne 1750 evrov. Zakaj? Ker enostavno več ni vreden iz mojih oči. Pa srečno pri nakupu.

lp

Uporabniški avatar
Monster Energy
Uporabnik še ni polnoleten

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Monster Energy Sr nov 09, 2011 6:22 pm

Ni slabo :huh:
Z računom imam probleme!:

-ne morem citrati
-ne morem objavljati slik
-teme razmetane
-do skaraj vseh tem ne morem priti
-...

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Sr nov 09, 2011 9:25 pm

King1 je napisal/-a:
korošc je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5224855&show=1

Na avtu pomoje nima kaj crknit, ker so to preverjenin " stroji" stare šole in dela ko urca. Seveda ob rednem vzdrževanju. Je pa res, da za tale avto dam jest 750 in ne 1750 evrov. Zakaj? Ker enostavno več ni vreden iz mojih oči. Pa srečno pri nakupu.

lp

...se strinjam glede cene, zgleda ko en 15 let str avto....je pa zelo hvaležen avto, nekaj težav so imeli z elektroniko - frtajler....

raje potem tole
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5330542&show=1
Član od leta 2004

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Če nov 10, 2011 9:09 pm

Kakšen frtajler ?
S kje si ti padu ?
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
tiguan
aka Sonček

Napisal/-a tiguan Če nov 10, 2011 9:34 pm

Ne spomnem se, nekateri so tu pisal o enem problemu na elektroniki....razdelilec vžiga, kar poišči preko googla.
Član od leta 2004

bostiano
Nov uporabnik

Napisal/-a bostiano Ne nov 27, 2011 11:41 am

Glej,tudi jaz mam nissan almera 99-00,isti motor,sam kaj mam hatcback,drugi lastnik,secer sam jo imam 7 let in ti povem,da nisem imel niti ene težave z njo,pa tudi prejšnji lastnik,bila je starejša oseba,v servisni knjigi so samo opisi rednih servisov,prav tako delam 7 let sam redne servise in sem vsak dan na cesti,5 let sem bil nonstop na avtocesti mb-lj,poraba mala kljub temu da jo kuriš,je pa ena težava pri teh almerah,da radi pragi rjavijo,pozanimaj se glede rje pri njej,kolikor koga poznam,ki jo imajo,vsem tudi men rjavijo pragi,glede elektronike pa je prva liga,noben frtajler,nič glede elektronike ne zataji,ker so to delane original na japonskem avtomobili,novejše almere pa so iz VB.Jaz še mam zdaj tovarniške dele noter od zavor,vsega,nič nisem menjal,ker še vse deluje,v knjigi piše piše da je narejena tako,da čim manj porabiš za popravila.Sam mam namen kupit rabljeno primero,zaradi otrok,ampak mi jo je žal prodat,ker od vseh tipov avtov,ki sem jih imel me je almera navdušila.Cena je mal visoka,je pa vredna ene 1300 eur.
Za več informacij mi lahko pišeš na moj e-naslov;resevalecb6@gmail.com
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov