im nobody je napisal/-a:lep pozdrav...odločam se za nakup med mazdo 6,opel vectro,ford mondeo...vsi naj bi bili dizli in okoli letnika 2005...najbol sem zagret za vectro ker je dosti velika in tudi motor naj bi bil dober(jtd).Mazda 6 mi je tudi všeč vendar se govori da rade rjavijo in da motorji niso ravno biserji, oziroma eni jih zelo hvalijo drugi pa ne...najmanj sem pa zagret za forda mondea...če priznam me avto ne privlači...Avto bi kupil do nekje 5 let...rad bi da se kvari čimmanj čeprav vemo da je avto pač tombola,da solidno potegne in da so rezervni deli še kar se da poceni.V renoje ne zaupam sploh pa ne 1.9 dci.Prosim za mnenja.Lahko pa predlagate tudi kakšen drug avto...Tja do 6000 evrov.Aja!!!vw nočem...ker sem se naveličal...nobenega..pa še precenjen sohvala
im nobody je napisal/-a:čudno da nobeden mondeota ne omeni...je tak sekret?
Black Beast je napisal/-a:Mi imamo Vectro i je super. Je letnik 2007 in bomo 30.novembra lastniki 1 leto, stem da ni z avtom bilo nič narobe, edino svečke, žarnice pa veliki servis, ampak to je itak potrošni material... Skratka jaz glasujem za njo. Naša je letnik 2007, ima elegance ompemo in 110 kw. Upam da sem ti kaj pomagal pr nakupu!
peroRS je napisal/-a:im nobody je napisal/-a:čudno da nobeden mondeota ne omeni...je tak sekret?
Na avtonetu označi:
-ford mondeo
-od 2005 naprej
-max 6000€
-dizel
-servisna knjiga
Dobiš vse skupaj 10 zadetkov, od tega jih ima 3/4 nad 200.000km. Če pa označiš še slovensko poreklo, ostanejo samo trije![]()
In vsi so pri "zaupanja vrednih" prodajalcih. Skratka porazna ponudba.
Bat_zajla je napisal/-a:Mazda 6 je super avto, kar se pa servisov in njihovih cen tiče je pa druga pesem. Ker gre tu za nakup rabljenega avta, bi se moralo to upoštevati. Kar nekaj znancov ima mazdo 6 in vsi jambrajo kako je prvih 100kkm delala dobro, potem pa so začeli pojavlati problemi. Vsi imajo problem s potisnim ležajem na sklopki. Cena za sklopko in ležaj pa je nenormalna. Težava je tudi pri dodatnem grelcu motorja, ki začne kaditi v kabino. Vsem pa nedela 12V vtičnica v kabini. Drugače pa je super avto za vozit.
aklan86 je napisal/-a:Kaj pa kaj takega?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5296967&show=1 ali mora bit karavan?
im nobody je napisal/-a:aklan86 je napisal/-a:Kaj pa kaj takega?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5296967&show=1 ali mora bit karavan?
vse lepo in prav...vendar me motijo dragi deli in servisi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov