sm nov tle pa pisem da izvem kaksn avto prporocate za prvi avto.
iscem manjsi avto naprimer fiat stilo in podobni
iscem za okrog 3000€, letnik nad 2000
Bi bil vesel kaksnga nasveta in kaksnga avto.net linka

lp
Patrik_A3 je napisal/-a:Audi a4 1.8 Turbo
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5231522&show=1
Glavni na vasi! Pa čipaš lahko na 180 konjev! pa pokažeš vsem geekom sredinski prst na semaforju z maminim 206. Veliki plus so temne šipe, lahko sexaš kjerkoli hočeš, to je pa tudi pomembno pri prvem avtu, obvezno temna stekla.
ali pa megane dci:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5330376&show=1
šparovček in dosti avta za solidni denar. Veliko opreme, ta je že spuščen pa platišča.
moje mnenje kako mora bit prvi avto.
Kakšno velikost avtomobila pa iščeš?zan0088 je napisal/-a:Hvala za predloge
tut tegale megancka sm ze gledu ja
U prvem postu sm pa pozabu oment da iscem dizl auto - relacija vsak dan 150km
lancia hf je napisal/-a:Samo eni ste pa res smešni, uporabnik napiše da kupuje prvi avto, in vi mu pod "rit" ponudite 120-150 konjičkov. In potem se pa zgražate na temo nesreče![]()
Raje človeku svetujte avto, ne pa trugo na kolesih. Na forumi so vozniki, ki ne ločijo antifriza od vitreksa vi pa njemu dajete pod haubo 150 konjev
Pa brez zamire
Bawc je napisal/-a:Če se mene upraša število konjev niti ni tako odvisno od števila nesreč kakor ljudje mislijo. Ubit se da tudi z nekim švoh avtom, pri kakšnem prehitevanju še lažje, poleg tega imajo močnejši avti navadno več opreme, tudi kar se tiče pasivne in aktivne varnosti.
crxdelsol je napisal/-a:Te alfice so mi že od nekdaj všeč pa 1.9 JTD motor je čisto dost sicer sem vozič čipanega ampak vseeno, super takoj bi menjal za corollo če bi vedel da se nebo motor al pa turbina usula-imam slab občutek kaj govorijo o alfah, če pa ga kdaj premagam pa je kandidat.
Bawc je napisal/-a:Tile JTD mopedi so zelo kul, kakor sem slišal so problemi drugje...
čare je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Te alfice so mi že od nekdaj všeč pa 1.9 JTD motor je čisto dost sicer sem vozič čipanega ampak vseeno, super takoj bi menjal za corollo če bi vedel da se nebo motor al pa turbina usula-imam slab občutek kaj govorijo o alfah, če pa ga kdaj premagam pa je kandidat.
to pa govorijo taki ki je niso nikoli imeli.Jaz mam Mareo z takim motorjem in ja res je zdaj za vikend bom montiral že osmi motor,ker noben ne zdrži več kot 4 mesece.Yebi ga italjan pač,pa iz armature sem tud vse lučke ven pobral da mi ne svetijo.
tiguan je napisal/-a:čare je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Te alfice so mi že od nekdaj všeč pa 1.9 JTD motor je čisto dost sicer sem vozič čipanega ampak vseeno, super takoj bi menjal za corollo če bi vedel da se nebo motor al pa turbina usula-imam slab občutek kaj govorijo o alfah, če pa ga kdaj premagam pa je kandidat.
to pa govorijo taki ki je niso nikoli imeli.Jaz mam Mareo z takim motorjem in ja res je zdaj za vikend bom montiral že osmi motor,ker noben ne zdrži več kot 4 mesece.Yebi ga italjan pač,pa iz armature sem tud vse lučke ven pobral da mi ne svetijo.
BigL je napisal/-a:Kakšno velikost avtomobila pa iščeš?zan0088 je napisal/-a:Hvala za predloge
tut tegale megancka sm ze gledu ja
U prvem postu sm pa pozabu oment da iscem dizl auto - relacija vsak dan 150km
Bolj Clio-Punto varianta, mogoče Megane-Astra ali večje?
Sam bi za prvi avto, in glede na št.kilometrov iskal kakšnega srednjevelikega dizla z okoli 100 konji.
zan0088 je napisal/-a: Naprimer od cliota 1.6 16V je zlo na slabem...
89gasper je napisal/-a:Kupuješ avtomobil pa ne veš kaj bi kupil? Res ne razumem. Kupiš tisto kar si želiš, kar ti je všeč,...! Ne pa, da sprašuješ druge kaj naj si kupiš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov