Pozdravljeni. Zanima me, če si kdo lasti takšen avto ali pa da ve koko je kaj in kako je kaj zadovoljen. Zanima me realna poraba, slabosti, če so kakšni problemi,... Pač čimveč stvari. Avto je za punco in zato se mi zdi 70KM čist dovol.
na motorju morš edin an 15k km servis delat drgač zna bit težava tm po ene 100k km (pr men bla) je pa avto za 70km kr težak pri nzkih obratih je že na p206 bil dokaj mrtev
če mene vprašaš, je že fiesta s tem motorjem švoh, v 307 si pa sploh ne morem predstavljat kak je občutek peljat. Pojdi probat pa boš videl in če ga kupiš naredi tvoji uslugo in ji avto vsaj čipaj. Je pa ta motor šparovček.
Hvala za odgovore. Avto se kupuje da bo res poraba čim manjša in da bo nekaj varnosti in udobja zraven. Je pa nezahteven voznik, vozi lepo po omejitvah. Dnevno se bo delalo okoli 70-80km. Me pa zanima koliko je teža praznega vozila? Vozil sem se z istim motorjem vendar v 206 in se mi zdi da je to za žensko čist dost
TUNING_BOY je napisal/-a: Me pa zanima koliko je teža praznega vozila? Vozil sem se z istim motorjem vendar v 206 in se mi zdi da je to za žensko čist dost