Tetapehta23 je napisal/-a:Pozdravljeni!
Zanima me če mi kdo lahko pove iz lastnih izkušenj za koliko procentov so avtohiše pripravljene spustiti postavljeno ceno vozila če plačilu z gotovino?
Moja trenutna izkušnja je, da so mi iz 36k spustili na 34,5k že ob prvem samo inforamtivno poslanem mailu, vendar mislim da so tu še rezerve...
Zanimajo me vaša mnenja, ve mogoče kdo kakšen je "najbolši pristop" pri zbijanju cene?
že vnaprej hvala za mnenja in nasvete.
lp
Polo78 je napisal/-a:Najboljši pristop pri zbijanju cene pa je še vedno obiskovanje salonov ter zbiranje ponudb po principu "kdo da več". Moja izkušnja od pred krakim je povezana ravno s tem, da sem na ta način iztržil še dodatnih 1200 eur popusta na že 3500 eur "rednega" popusta + dodatno opremo v protivrednosti cca. 400 eur. Torej za avto, ki bi me po uradnem ceniku prišel 27.200 eur, sem odštel 22.100 eur + to, da so mi rabljen avto zelo dobro ocenili (če bi ga prodajal sam, bi dobil le kakih 200-300 eur več).In to je to. Odvisno je potem le še od tvojih pogajalskih sposobnosti.
Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Najboljši pristop pri zbijanju cene pa je še vedno obiskovanje salonov ter zbiranje ponudb po principu "kdo da več". Moja izkušnja od pred krakim je povezana ravno s tem, da sem na ta način iztržil še dodatnih 1200 eur popusta na že 3500 eur "rednega" popusta + dodatno opremo v protivrednosti cca. 400 eur. Torej za avto, ki bi me po uradnem ceniku prišel 27.200 eur, sem odštel 22.100 eur + to, da so mi rabljen avto zelo dobro ocenili (če bi ga prodajal sam, bi dobil le kakih 200-300 eur več).In to je to. Odvisno je potem le še od tvojih pogajalskih sposobnosti.
Off-Topic: In kaj si kupil...Mazdo6?!
On-Topic: Glej odebeljen tekst!
~toMmy~ je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Najboljši pristop pri zbijanju cene pa je še vedno obiskovanje salonov ter zbiranje ponudb po principu "kdo da več".
x2 glede off in on topica!.
simply je napisal/-a:Seveda je odvisno od prodajalne in znamke avtomobila ter seveda pogajalskih sposobnosti oziroma vez in povezav.
Predlagam, da omeniš znamko vozila in ti bomo znali povedati več.
Tetapehta23 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Seveda je odvisno od prodajalne in znamke avtomobila ter seveda pogajalskih sposobnosti oziroma vez in povezav.
Predlagam, da omeniš znamko vozila in ti bomo znali povedati več.
znamka vozila je bmw 320d x drive :
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4715295&show=1
hvala za mnenja in nasvete.
chan je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Najboljši pristop pri zbijanju cene pa je še vedno obiskovanje salonov ter zbiranje ponudb po principu "kdo da več".
x2 glede off in on topica!.
Višam na 3x glede off in on topica!
tristan01 je napisal/-a:Tetapehta23 je napisal/-a:znamka vozila je bmw 320d x drive :
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4715295&show=1
hvala za mnenja in nasvete.
Kaj takega bi se trenutno splačalo naročiti novo vozilo, če so naročila še mogoča. To je poslavljajoča E9x serija na katero BMW nudi precejšnje popuste....
LP Tristan01
Polo78 je napisal/-a:
Off T: Kaj to stave pobirate?Ja res je, vrnil sem se na Mazdo, v igri pa je bilo še nekaj avtov (Insignia, Mondeo, Avensis,...). Zdaj mi pa lahko rečete, da sem značkar
![]()
(itak je do določene mere vsak). Čeprav je veliko večjo vlogo kot sama značka odigralo razmerje cena/kakovost ter oblika, ki mi je subjektivno najlepša v razredu.
Polo78 je napisal/-a:Off T: Kaj to stave pobirate?Ja res je, vrnil sem se na Mazdo, v igri pa je bilo še nekaj avtov
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov