tadej92 je napisal/-a:tommy me res zanima kolkkrat si vozil tega fluenca da lahko daš mnenje da je skropucalo oz ''j**c''?
~toMmy~ je napisal/-a:tadej92 je napisal/-a:tommy me res zanima kolkkrat si vozil tega fluenca da lahko daš mnenje da je skropucalo oz ''j**c''?
Vozil sem Megana, to je pa slabše, oblika ni ravno nek presežek, iz boka tudi zgleda visok, kot da ga proizvaja Dacia, veliko pa pove tudi njegov izvor. Če več testov poda podobno mnenje, to tudi nekaj šteje. Kolikokrat si ga ti vozil in katero konkurenco si probal? Cena je nizka z razlogom, pač je slabši celo od Megana.
~toMmy~ je napisal/-a: Pljuvam po njem na podlagi tega, izgleda, turškega porekla in predvsem testov. V tem razredu sem pa od novih/novejših vozil Golfa 6, Focusa II FL, Astro, Megana, C4 I, sedel oz. vozil se pa praktično v vseh predstavnikih tega razreda in to je v primerjavi z naštetimi pač skropucalo, cena pa temu primerna.
crxdelsol je napisal/-a:Za ta denar dobiš vrhunski avto Golf 6 z 3 vrati, izredno dinamično notranjostjo, ki se je nikoli neboš naveličal, za dodaten grip poskrbijo (na sliki vidne) kovinske mrežice na sedežih, ki jih lahko tudi po želji odstraniš in jih uporabiš kot predpražnik za hišo, če pa se ti znuca prestavna ročica jo še vedno lahko menjaš z tisto od golfa 4 ker je še vedno ista na pogled-vrjetno tud cena:
Pri fluencu pa dobiš res dolgočasno notranjost (ki se je boš naveličal prvi dan)
5 vrat (mislim kaj ti bodo??)
NOT, z golfom pa pridobiš statusni simbol med kmeti iz višjeležečih krajev in približno 8 do 9l nižjo porabo kot pri renoju če boš mel dizla.
belkaena je napisal/-a:@Ban
Dobiš, brez tempomata, dizla, avtomatske klime, ne vem ali fluence ima prostoročno kartico? Ima ta oktavija z linka elektrificirane vse šipe?
~toMmy~ je napisal/-a:Hahaha, Badzo, kapo dol!Torej se strinjava, da če očetu avto ustreza, naj ga kupi, se strinjava, da je delan za turški trg in je na drugem nivoju kot avti delani za evropski trg, podkrepil si mojo tezo glede pomankljivosti s konkretnimi primeri, tudi ti se sprašuješ o nujnosti (v tem primeru ne ravno najbolj praktične) limuzine, omenjaš azijce in tudi sam sem predlagal korejskega karavana delanega za evropski trg, pa še kaj bi se našlo in ob vsem tem mi vseeno ogorčeno nasprotuješ!
Po forumu brska: Google [Bot] in 10 gostov