Blinder je napisal/-a:a nima 308 tut 6 prestav? pusti stat kar pišejo ljudje na avto.net. So tu ttaki vmes ki ne vejo kolko prestav ima njihov avto, poleg tistih, ki se zatipkajo.
sss je napisal/-a:pri 308 me še najbolj mot, da nima 6. prestave (če se prav spomnim se pri 130km/h se vrti s 4.000 obrati), sicer pa je res zanimiv. Zakaj misliš, da je boljša izbira od leona? Dobro letnik že, ampak tehnično? Moči in navora ima konkretno manj. Je pa verjetno udobnejši in poraba ob umirjeni vožnji je manjša.
Če je bil servisiran, bi moglo biti vse v sistemu.sss je napisal/-a:Še nekaj - kako je s servisi pri VAG, a vedno obstaja zgodovina v v sistemu, ne glede na to, kje v sloveniji je bil servisiran? A lahko na servisu zahtevaš vpogled / izpisek zgodovine ali ne, kot kupec avta, če ga recimo prodaja vw servis?
W3s7_S1D3 je napisal/-a:Zanimivo, da vsi za VAG govorijo, da greš do serviserja in ti izpiše zgodovino. No, jaz sem naletel na gljuha ušesa. Moral sem it na servis, kjer je bil avto servisiran, pa še tam so zahtevali prometno (to razumem) ter moj osebni dokument, pa še potem je padlo vprašanje, če sem jaz sedaj lastnik
CupraR je napisal/-a:2.0TFSi je v kerem koli paketu (Golf, Leon) bo precej bolja izbira kot ostali. Se pozna 50ps več, saj tudi cela avto prilagojen tem konjem. Težko nekaj predlagat ker se primerja čisto "drugi rang vozil".
nejc1 je napisal/-a:Pa daj ne sedaj govorit da je leon 2.0 tfsi brez napak, 308 1.6 thp pa samo crkuje... Vse je odvisno od tega kako je prejšni lastnik skrbel za avto in "kako se boš nastavil"...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov