buhti je napisal/-a:Pozdravljeni,
Izvedel sem za eno škodo octavio RS 1.8T 180ps, ki stoji že 4 leta. 2000 letnik, sive barve. Ima pod 100.000km (realni kilometri, ker poznam lastnico). Polna opreme, itd. Cena na hitro rečena 3000€, kaj pravte?
lp
buhti je napisal/-a:To sm od posrednika zvedu (prejšni lastnik, prodal ga je svoji teti) da je letnik 2000, seprav se je zmotu. Potem pa verjetno 2001. Bom jutri direkt lasnico poklicu.
Vsaj 4 leta je reku da že stoji avto, drgač motor je reku da bi brez problema mogu delat, edin glavn servis, zarad jermena, pač leta nardijo svoje, pa komplet vse tekočine, zavore, pa kšne končnike, gumice itd. Računam da bi bi biu vložek max 1000€. Plus to da računam da bi jo prodal za 2500€
Kakšna bi bila pol realna cena da bi jo lahko prodal naprej. Ko bi bila zrihtana? Kakšne so to kej cene? Ker mogoče bi jo zase zrihtal, mogoče pa za naprej. Ker se mi res zdi škoda tazga avta pustit uničit, ker je le škoda in to RS
mmikolj je napisal/-a:Ta avto je enkraten, zato pazi, kaj boš počel z njim
croma_man je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Ta avto je enkraten, zato pazi, kaj boš počel z njim
ja še vedno je enkratna škoda
croma_man je napisal/-a:mmikolj je napisal/-a:Ta avto je enkraten, zato pazi, kaj boš počel z njim
ja še vedno je enkratna škoda
buhti je napisal/-a:Zanima me koliko pa to kej pije? =)
buhti je napisal/-a:Nubenemu nebom povedu kera je ta lastnica. Tudi ne iz kje je!!![]()
buhti je napisal/-a:Zanima me koliko pa to kej pije? =)
sašo5 je napisal/-a:buhti je napisal/-a:Zanima me koliko pa to kej pije? =)buhti je napisal/-a:Nubenemu nebom povedu kera je ta lastnica. Tudi ne iz kje je!!![]()
nič bat, ne bodo se "tepli" zanjo![]()
sašo5 je napisal/-a:buhti je napisal/-a:Zanima me koliko pa to kej pije? =)buhti je napisal/-a:Nubenemu nebom povedu kera je ta lastnica. Tudi ne iz kje je!!![]()
nič bat, ne bodo se "tepli" zanjo![]()
_furby_ je napisal/-a:avto 3000 + servis in vse potrebno 1000 + gume 500 = 4500 eurou. na netu se prodaja 2004 letnik za 5200 (pazi se prodaja ze lep cas)
tko da ce jo pol ti prodas za 4200 si se vedno v minusu.malo razmisli, ce se res mislis spravit v tole. seveda ce jo mislis vozit se en lep cas, pol pa kar cimprej v akcijo, da ne bo zginla
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov