nejc1 je napisal/-a:Definitivno stilo boljša izbira... Na avtocesti bo poraba manjša ker ga ne rabiš tako "gnat" kot puntota, dalo se bo normalno prehitevat, avto je udobnejši, ima boljšo lego... Aja nikjer nisi napisal koliko si pripravljen odšteti za avto, tako da težko kaj svetujem(o).
zundapp je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5450465&show=1
Evo, pa pohiti
ChuckNorris je napisal/-a:350eur štipendije? Kak je to možno?
zan0088 je napisal/-a:Sploh ni res sej mogoce pa mam kej pameti u glavi nerabm fotra da mi to govori sej vozm forda cmaxa njegovga ze nki casa isto 115KM in je glih prov mocn
Me pa skrbi poraba ja glede na to da vsak dan 140km nardim je kr vprasljiva ane sploh za studenta. Ce mam stipendije recimo 350€ odstejem 50€ za cigarete, 120€ za odplacevat kredit pa vids kolk mi ostane za tankat.. bo pa tut novo leto pa kdaj si kaksen petek nardim pa vids kje smo ane? nerabm da mi 10 zre.
Gre se pa fotru za to da puntota za ta dnar dobim 1 let novejsga kokr stilota ne pa moja hitrost. A tist fiat forum se dela je treba rocno potrdit nove pa ze 2 dni nism potrjen?
zan0088 je napisal/-a:ja ce ni provokacija pa si nabav pa deli 140km na dan z njim po avtocesti js si nebi upu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov