vonsmeid je napisal/-a:
praviš diski itd. mi lahko prosim našteješ kaj bi najverjetneje še lahko bilo narobe? Je 114.000 km res veliko za letnik 2008?
zuzek je napisal/-a:vonsmeid je napisal/-a:
praviš diski itd. mi lahko prosim našteješ kaj bi najverjetneje še lahko bilo narobe? Je 114.000 km res veliko za letnik 2008?
jah če so redni servisi delani itd.. načeloma ni važna kilometrina, je pa res da je ta avto delal letno, kolk 35k km? še več! se pravi
se pozna na karoseriji, obrajsana, buške itd (če je bil vožen po mestu) , potem diski, ploščice, drugi potrošni materjal, -> glavni servis glej če je bil narjen?
jaz bi se načeloma izogibal nakupa tazga avta, ajde do 25k km letno še ampak več je pa tudi preveč, vsak pa kupuje zase
mihaing je napisal/-a:S tem nima nič veze, ker lahko na podlagi prometnega dovoljenja preko inaterenta v dveh sekundah pridobiš podatke. V kolikor je leasing je še vedno pod lastnikom samo eden![]()
Reči naj ti da številko, ki je zapisana na dnu prometne z rdečo številko začne se z B ali A in sedemmestno število . Če ti nebo dal nekaj skriva, ker to ni nobena tajna
maniaxxx je napisal/-a:Sej zaradi takih kot si ti vrtijo kilometre.
sam delam zdaj 40kkm na leto, delal sem jih tud po 50...pač je avto skoz na cesti, ne vidi mesta, torej se vse manj obrabi, z rednimi servisi mu nima kaj bit
ChuckNorris je napisal/-a:zuzek, pa dobro pa daj nehaj že enkrat v vsaki jebeni temi isto nakladat, neda se mi več tvojih neumnosti brat, naredi si uslugo prosim no
vonsmeid je napisal/-a:Hvala za odgovore,
praviš diski itd. mi lahko prosim našteješ kaj bi najverjetneje še lahko bilo narobe? Je 114.000 km res veliko za letnik 2008? Avto imam sicer namen peljati na pregled pred nakupom rabljenega avtomobila (toyota servis). Pravtako bi ga peljal tudi na pregled plinskega sistema. Se vam zdijo ti pregledi smiselni. Prodajalec sicer pravi, da z avtom ni težav.
Prosim za konstruktivne odgovore,
Iskrena hvala!
SašoP je napisal/-a:ChuckNorris je napisal/-a:zuzek, pa dobro pa daj nehaj že enkrat v vsaki jebeni temi isto nakladat, neda se mi več tvojih neumnosti brat, naredi si uslugo prosim no
X2
zuzek je napisal/-a:SašoP je napisal/-a:ChuckNorris je napisal/-a:zuzek, pa dobro pa daj nehaj že enkrat v vsaki jebeni temi isto nakladat, neda se mi več tvojih neumnosti brat, naredi si uslugo prosim no
X2
prašal je za mnenje, jaz sem podal mnenje, za ta letnik ma avto preveč km.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov