matayus je napisal/-a:Imam sam takšno samo da je moja dizel. Ampak za eno leto sam ne bi kupoval dizla, prevelik riziko. Poleg tega Megane, Xsara, Astra večina teh dizlov je uveženih in posledično iztrošenih.
Kot si napisal je cena pri Meganih bencin vs. dizel skoraj enaka, famozni dci motorji.
jackass006 je napisal/-a:zdej imam megana coupeja s tako mašino... sm se bojim da bo za karavana, kateri je kar težji malo prešvoh.
kaki pa so stroški s temi dizli. so okvare počasne ali kar iz lepega crkne. recimo da peljem avto pred nakupom na tehnični in mi tam potrdijo da je vse OK, je možno da pa čez en mesec crkne ?
kako je pa z udobjem, predvsem sedeži? pri mojem coupeju je sedež kar trd. je pri karavanu kaj mehkejši?
hvala in lp
jackass006 je napisal/-a:še eno čist mimo vprašanje...
se da kako preverit starost/obrabljenost zobatega jermena. ko kupiš rabljen avto nikoli ne veš kdaj je bil v resnici menjan. kolikokrat se v praksi zgodi da le ta pokne?
mazde so mi lepe samo en model novejše.
lp
RpDany je napisal/-a:svetujem megana ali pa astro, xsaro ne ker jih nekaj poznam pa so meli kr probleme.
jackass006 je napisal/-a:zdej imam megana coupeja s tako mašino... sm se bojim da bo za karavana, kateri je kar težji malo prešvoh.
kaki pa so stroški s temi dizli. so okvare počasne ali kar iz lepega crkne. recimo da peljem avto pred nakupom na tehnični in mi tam potrdijo da je vse OK, je možno da pa čez en mesec crkne ?
kako je pa z udobjem, predvsem sedeži? pri mojem coupeju je sedež kar trd. je pri karavanu kaj mehkejši?
hvala in lp
maius28 je napisal/-a:jackass006 je napisal/-a:zdej imam megana coupeja s tako mašino... sm se bojim da bo za karavana, kateri je kar težji malo prešvoh.
hvala in lp
Odsvetujem Dti motorje. Imel 1.9dti megana. Stroški kot pri malem otroku nakup plenic. Torej nujni in redni. Slabšega avta še nisem imel. Pa ni bila težava samo motor. Vsekakor glej benzin in če boš imel avto le eno leto, se pa tudi potrpi glede pospeškov a ne.
LP
monster_d je napisal/-a:RpDany je napisal/-a:svetujem megana ali pa astro, xsaro ne ker jih nekaj poznam pa so meli kr probleme.
kakšni problemi pa so bili z xsarami?
jackass006 je napisal/-a:kako je pa z motori 1,4 70kW ? je prešvoh? kaj pa poraba? verjetno je malo večja...
Laguna (limuzina) bi bila lahko tud opcija. Smo imeli pre leti eno pri hiši (letnik 96) je imela pa full težav z elektriko. kakšna je pa povprečja zanesljivost lagun letnik cca 99 - 01? naša je kar nekajkrat obstala na mestu
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 17 gostov