Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

boogle
Nov uporabnik

Ford Mondeo karavan cca 3 leta star...

Napisal/-a boogle To jan 03, 2012 2:21 pm

Pozdrav :)

...sem se zagledal v tele mondeote - še posebej prostoren prtljažnik mi je res všeč...

Kaj pravite o mondeotih ...jaz forda še nisem imel ...so dragi za vzdrževanje? ...npr. spodnji ...kdaj je tak model prišel na trg? ...si ti motorji kaj problematični za vzdrževanje? verjetno ima ketno?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5064868&show=1

lp!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Ford Mondeo karavan cca 3 leta star...

Napisal/-a TrijoAdijo To jan 03, 2012 2:57 pm

Mondeo je super avto...le ceno hitro izgublja.
Vzdrževanje niti ni tako pretirano drago. Ta model je prišel ven konec leta 2007. Pazi se edino tistega dpf-ja. Nov je drag ko žafran.Ne, nima ketne...ima zobati jermen. No ja...ima ketno..ampak samo med odmičnima gredema. Včasih se zgodi, da se raztegne ali pa napenjalec zataji. Takrat je potrebno zadevco zamenjat.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Napisal/-a fare To jan 03, 2012 3:52 pm

Pa tale Milan je malo "hecen" prodajalec tako da če le najdeš kje kaj boljšega ga kar preskoči.

andrejus
Nov uporabnik

Napisal/-a andrejus Če jan 05, 2012 3:35 pm

Ti mondeoti so načeloma kul; njihove težava je elektirka pri šipah in vratih, enkrat ko bo star. Ker se že kažejo težave pri novejših; Ford ni soposoben popravit glavno hibo mondeota iz genracije v generacijo.* Res so eni kekci.

Opomba:

* saj drugi proizvajalci tudi ne; avtomobili imajo kronične napake po 20 let. LOL
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov