Priporočam Mitsubishija ....1.6 Carisma je zelo dober avto

Beseda gre o 4G92 ti motorji so zelo vzdržljivi . Jas imam na svoji prevoženih več kot 230.000. Od zadnjega majhnga servisa ki je bil 7k km nazaj nisem rabil doliti niti kaplice olja. To kaj je Made in Japan je neuničjivo.
In še nekaj z originalnim zobatim jermenom sem naredil 140.000 Km menjava pa je na 90.000
Menda sem imel srečo samo nisem zvedel nič prej kot jeseni ko sem menjaval

In z presenečnjem ni bil nič napokan .... je pa material star tak, da je bilko čugimi :S
Ma pa napake 4G92
1. Menjalnik ....mogoče se ti bo zgodilo, da se ti prstava zatika (največkat 1. 5.) nič takega je pa samomorislo, če želiš hitreje pospešit na križiščo in imaš v 0. Na menjalnik in v prestavni ročki sta plastične "puši" to se zamneja in situacija špila v nulo.
2. Celinder sklopke
3 Morda tudi stikala, ki so tako rekoč od Francozov natančenje Renault isto kot menjalnik. (zato zgodba o zatikanjo ni kaj novega)
4. Manšete Polosovine (notranje) ko jo boš zamnejal ti bo ponovno začelo rosit (pri ležajo)
Napaka 4G93
Razn 1.8 GDi ne priporočam...napaka v visoko tlačni bencinski črpalki.... 3. dan pri avtocomerco sem jo menjaval na carismi in te bo stala cirka 700€ (samo original)