Ne,sori se nisem prav izrazil prej gre za Mazdo 5. lp.ChuckNorris je napisal/-a:Renault 5ko prodajaš?
ChuckNorris je napisal/-a:10let stara mazda, ki rjavi povrhu vsega pa je grda POMOJE ni vredna tega denarja..zdaj pa me napadite)
Tu gre za benzinca tako da ni turbinskih težav.im nobody je napisal/-a:ChuckNorris je napisal/-a:10let stara mazda, ki rjavi povrhu vsega pa je grda POMOJE ni vredna tega denarja..zdaj pa me napadite)
mondeoti pa šobe pa turbine po luft letijo pa glih tak je star ko mazda pa še ford je![]()
UDO1 je napisal/-a:Sta mogoče motorja v mazdi in fordu enake zasnove (imata sicer različno moč, vendar oba verigo, ford pa vem, da je precej sodeloval z mazdo)? Je možna tudi pri fordu kakšna garancija, kjer ti tudi recimo po 9 letih popravijo rjo na spodjih robovih vrat?
a_sist je napisal/-a:UDO1 je napisal/-a:Sta mogoče motorja v mazdi in fordu enake zasnove (imata sicer različno moč, vendar oba verigo, ford pa vem, da je precej sodeloval z mazdo)? Je možna tudi pri fordu kakšna garancija, kjer ti tudi recimo po 9 letih popravijo rjo na spodjih robovih vrat?
Kolikor vem imata mondeo in mazda 6 enako podvozje, ki je zares super. Glede bencinskega motorja ne vem, dizelske motorje imata gotovo vsak svoje. Če prodajaš mazdo 5 zaradi rje, boš pri mazdah 6 do letnika 2005 spet razočaran .. jo imam in vem kakšno je stanje. Preglej oba, vzemi pa tistega z manj rje.
gusti85 je napisal/-a:Mondeo vs Mazda 6? Nočem biti off ampak jaz bi tukaj vzel avensisa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov