Upam, da si si kakšnega ogledal, predno se spuščaš v kaj takega. Jaz sem si, nad avtom sem bil zelo navdušen, vendar se za kaj takega vseeno nisem odločil. Kar se tiče vsakdanje uporabnosti...sediš na tleh...ni to coupe, v katerih se načeloma zelooo nizko sedi...ko mislim na tleh, je to...na tleh...rit imaš dejansko 20 centi od asfalta. Tako da maš noge skoraj pravokotno stegnjene. Občutek je sicer zelo dober, vendar si ne predstavlam s čim takim lezt po vsakdanjih opravkih mimo gomazečih 40 tonskih mrcin, sploh pa ne odet v plastiko. Karoserija je namreč z izjemo tridiona komplet plastična. Če se že tega navadiš pa je plezanje ven pa noter, katerega se sigurno kmalu naveličaš, razen če si gimnastičar. Predvidevam da tudi samo podvozje ni ravno hrbtenici prijazno na teh naših kolovozih...Notranjost...kar utesnjena, čeprav ima sedež precej hoda, tako da tudi če si malo večji, ni sam problem noter sedet, bolj je vprašanje, kot rečeno - kako ven pa not

Vseeno je tak avto po mojem mnenju užitek na odprti cesti, vsekakor mora bit s snemljivo streho, sam pa če že, bi gledal za roadster coupejem, ki ima za sedeži vsaj še za en nahrbtnik prostora (za en nahrbtnik maš pa v sprednji havbi).
Načeloma motorčki ne zdržijo kaj dosti preko 100.000 prevoženih kilometrov, ker je to precej navita zadeva, čeprav sem slišal, da so bolj problemi pri svečkah, zaradi katerih rado razbije motor, v kolikor niso menjane. Ima namreč dvojne svečke in ker imamo precej neveščih serviserjev, menjajo samo svečke na eni strani, ker na drugi strani niso dostopne. Mišljeno je namreč, da se motor pri servisiranju spusti ven iz avta (je tako tudi zasnovano vse skupaj, pade dol s kolesi vred) - kaj več o tem bi se moral pozanimat na kakšnem tujem forumu.
Poraba nekje med 5-8 litri, odvisno od vožnje, menjalnik je pa bolj nasprotje športnosti, ki jo izraža sama oblika avtomobila, ker je dokaj počasen. Menja pa kar lepo.
V glavnem, avto je zelo specifičen in se pred nakupom res dobro dobro pozanimaj o njem, predvsem o vzdrževanju (ipak je to mercedes), da ne boš imel nekega polizdelka in vsekakor ga preglej in probaj prej. Za tako ceno dobiš že nekaj pleha...