Zdaj ne vem kaj natančno naj bi pomenilo da je Auris preverjen, Astra pa ne (OK, Astra je sedaj nova, Auris pa verjetno bolj samo facelift prvotneg Aurisa).TOYOTA je napisal/-a: glede na to , da se gre za taščo bi vzel preverjenega aurisa
TOYOTA je napisal/-a:Naj OP pove, zakaj je tašča v izbor ravno ta dva.
sonic je napisal/-a:Zdaj ne vem kaj natančno naj bi pomenilo da je Auris preverjen, Astra pa ne (OK, Astra je sedaj nova, Auris pa verjetno bolj samo facelift prvotneg Aurisa).TOYOTA je napisal/-a: glede na to , da se gre za taščo bi vzel preverjenega aurisa
Naj OP pove, zakaj je tašča v izbor ravno ta dva. Sumim sicer da zato ker ima Opel še vedno nek renome pri starejših občanih, Toyota pa je kao 'zanesljivi japonec'...
Sicer bi jaz od teh dveh definitivno vzel Astro, čeprav nove Astre čisto nič ne poznam. Bolj zato, ker Auris (poznam avto, je žena imela prvo generacijo) ni čisto nič posebnega, ima veliko presenetljivo cenenih rešitev in ne-ergonomskih detajlov, skratka glede na ceno zelo švoh vse skupaj (takrat so bile sicer Toyote še precej dražje kot danes, ampak tudi če so pri Toyoti vmes kaj poštimali, se mi zdi tudi 16 jurjev še vedno kar preveč za to, kar Auris nudi).
Tudi motor 1.6 od Aurisa se mi je zdel len in izjemno požrešen, na avtocesti pa z visokim obrati in ob slabi zvočni izolaciji že pri 130 kmh utrujajoče preglasen, skoraj gotovo bo 1.4 turbinec v Oplu tu v vseh pogledih veliko boljši...
Lahko napišem kaj več, če bo avtorja teme zanimalo, da ne klofam v prazno..
TOYOTA je napisal/-a:se strinjam da auris ni nič posebnega , prav tako pa tudi opel ni in ravno zaradi tega, kar si napisal sam , da astre čisto nič ne poznaš mi je čudno, da bi vzel tak avto...in kljub, mogoče tvoji slabi izkušnji, je auris še vedno bolj zanesljiv kot opel in to sem imel v mislih.
4tuning_team je napisal/-a:TOYOTA je napisal/-a:Naj OP pove, zakaj je tašča v izbor ravno ta dva.
...posebnega razloga sicer ni. Francoza ali italjana noče imeti, Octavia je "pre"dolga, vse ostalo pa niti s ceno skupaj ne pridemo. Torej, išče vozilo do cca. 16.000EUR,
lp
sonic je napisal/-a:S tega vidika bi ji sicer predlagal da si pogleda recimo Peugeot 308, če ne bila nastrojena proti Francozom (zakaj pa jih ne mara, pravzaprav?)
Hja realno je pa tako, da redki na forumu imajo kake izkušnje z najnovejšo Astro, še redkejši s (katerokoli generacij Toyoto Aurisom (vpršanje če je še kdo na forumu toliko preozil Aurisa kot jaz)...a4 je napisal/-a:moti me da govorite o izkušnjah o prejšnjih modelih astre ter o prejšnjih modelih aurisa. to je popolnoma nepomembno
v tak avtomobil pa spraviš praviloma 4 ljudi, ne pa da jih 5 (odraslih) tlačiš not. pol je bolje vzet kako merivo ali pa ford c-max ,v glavnem nekaj prostornega za prevoz ljudi
Delno je pač tako da je vsak obremenjen z lastnimi preferencami. Ampak se trudimo, recimo jaz sem omenil da se v Aurisu sedi par cetnimetrov višje kot v mnogih drugih avtih tega razreda in da je tudi to lahko faktor...Polo78 je napisal/-a:JOpažam, da dostikrat kadar nekdo sprašuje za nasvete, se nekateri ne znate postavit v kožo tistega ki kupuje in potem predlagate tisto, kar bi vi sami na podlagi vaših potreb in želja, kupili za določen denar.
Ne vem zakaj avtomatično sklepamo da če ni več najmlajša oseba in ženska, da je pa vsak mlinček dovolj dober zanjo. Kaj pa veš?Moramo vedet, da gre v tem primeru za taščo, ki ji - predvidevam - performanse niso bistvenega pomena, kakor tudi ne kateri avto je bolj zadnji krik tehnike od drugega.
Aha, torej je malo zahtevna glede opreme - no, sedaj mi je malo bolj jasno, prej se mi je čudno zdelo zakaj si napisal "pridemo čez ceno" saj za 16 jurjev načeloma dobiš večino novih avtov te velikosti (bencinarjev) in spodobno opremljenih, ampak PDC ipd so pa že malo dražje stvari (no, avt. klima, ESP itd so verjetno dandanes že standard.).4tuning_team je napisal/-a:Ja, smo razmišljali o Fordu, vendar pa oprama, katero bi želela ( avt.klima, naslon za roko, PDC zadaj, + serijska ESP, itd...) smo prišli krepko čez ceno, vsaj pri novih modelih. Ja, tako kot je omenil Polo78, ni pomembno vizualnost ampak bolj funkcionalnost.
lpl
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov