ban je napisal/-a:Golf dizel z 90 kW ne obstaja, imaš 1.6 TDI z 66 kW in 77 kW ter 2.0 TDI z 103 kW. Obstaja pa bencinar 1.4 TSI z 90 kW.
WMB je napisal/-a:Zdej če imaš v mislih 14.000€ kolikor stane osnovni golf, potem kupi C4, ki bo naloadan z opremo....
Citroen C4 Attraction HDi 90 BVM 17.220,00 EUR
peroRS je napisal/-a:WMB je napisal/-a:Zdej če imaš v mislih 14.000€ kolikor stane osnovni golf, potem kupi C4, ki bo naloadan z opremo....
Ja pa ja
Ne vem kje najdete te avte za 14.000€, ki so naloadani z opremi?![]()
Tudi jaz bi kupil tak avto, a ga ne najdem.
WMB je napisal/-a:V kolikor pa C4 res tolk stane pa sploh nimaš kaj razmišljat....če je približno isti denar vzemi Golfa....
Tudi po 5-ih letih ima vrednost veliko večjo, pa lažje se proda....sploh pa ko se spomnem oddaje preverjeno, ko je lastnik tožil zaradi C4, ki je še kar peljal brez ključa...ključ iz ključavnice, avto pelje, volan deluje normalno, ključavnice ne delujejo kot morajo....vse pokvarjeno, zanič...materiali totalna tema.....Me ne prepriča noben, da se je C4 popravil....
maius28 je napisal/-a:WMB je napisal/-a:V kolikor pa C4 res tolk stane pa sploh nimaš kaj razmišljat....če je približno isti denar vzemi Golfa....
Tudi po 5-ih letih ima vrednost veliko večjo, pa lažje se proda....sploh pa ko se spomnem oddaje preverjeno, ko je lastnik tožil zaradi C4, ki je še kar peljal brez ključa...ključ iz ključavnice, avto pelje, volan deluje normalno, ključavnice ne delujejo kot morajo....vse pokvarjeno, zanič...materiali totalna tema.....Me ne prepriča noben, da se je C4 popravil....
To veš iz svojih izkušenj? Ne posplošuj. Jaz vzamem C4- zadnji model, mehak, udoben, lep.
LP
Clancy je napisal/-a:Dobro opremljenega Golfa VI 1.2 TSI dobiš za 16.500€. Comfortline oprema vključno z boljšimi sedeži, kovinsko barvo, 7x airbag, tempomatom, boljšim radiom, dvopodročno avtomatsko klimo... Mislim, da človek več niti ne rabi.
ban je napisal/-a:Za koliko denarja pa to gledaš oz kakšno opremo si želiš?
IcEm4n je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4485535&show=1
Golfa s tako opremo in ceno lahko samo sanjaš.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov