pixie je napisal/-a:jaz bi rekel samo prste stran od 101km dizla.... imel ga je kolega in je v enem letu vanj zmetal 3000€ pa avto še ni bil tako kot mora biti... popravila so bila kot začaran krog, vedno ena in ista....
Kegl je napisal/-a:pixie je napisal/-a:jaz bi rekel samo prste stran od 101km dizla.... imel ga je kolega in je v enem letu vanj zmetal 3000€ pa avto še ni bil tako kot mora biti... popravila so bila kot začaran krog, vedno ena in ista....
a to 1.9 cdti-italijanski motor? ker če ja, potem morm rečt glih kontra...tastara dva sta kupla novga in prodala pri 153kkm...mela sta ga 6 let in ni bilo večjih težav. mislim da je bla največja, ko je začel napenjalec mikro jermena ornk piskat in sta mal prej naredila tavelk servis (namest pri 120kkm sta ga naredila pri 105kkm). drgač je avto lepo delal, in ker sta bila zadovoljna sta lani kupila antaro.
jst bi se samo izogibal teh šalabajzerjev
Moj glas gre tudi za tega. Če je iz MB kot izgleda da je ti jo lahko skočim pogledati. lp.robertos_664 je napisal/-a:od teh bi jaz vzel prvega, bencinca. ali pa tega: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5811178&show=1
valtor je napisal/-a:Prijatelji,
1. lepa hvala za toliko odgovorov. Se bom lotil obeh bencincev - tisti iz MB je morda kakšno leto "prestar", čeprav najbrž ni slab. Robertos, velika hvala za zelo prijazno ponudbo! Če se bom odločil za nakup, ga grem kar sam pogledat - s kolegom mehanikom.
2. @ Courage: saj sem skeptičen do nategunov, ampak po drugi strani, ali so res čisto vsi avtomobili pri njih slabi? Nekateri ljudje so imeli tudi dobre izkušnje in dejstvo je, da se slab glas sliši štiri glasi dalj kot dober. Sem se pa že prej skoraj odločil, da na Letališko ne bom hodil.
Lp, Valter
Po forumu brska: Google [Bot] in 25 gostov