jack86 je napisal/-a:ČE bi še tisočaka (10000 + 2000) dodal dobiš novejšo navaro
Jaz bi v tej smeri razmišljal...
petrolhead_RS je napisal/-a:Kaj pa kak kombi, ala traffic, vivaro?
tudi kamot pelaš 500kg...
Samo predlog...
GrEgEcN95 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:ČE bi še tisočaka (10000 + 2000) dodal dobiš novejšo navaro
Sem že tudi to gledal pa vse imajo ogromno kilometrov, zato bi raje cenejšo pa da še porihtam kar je treba.petrolhead_RS je napisal/-a:Kaj pa kak kombi, ala traffic, vivaro?
Samo predlog...
Ne pickupa kajti potrebujem poplni dostop iz strani tudi, pa še bolj terenu prilagodljivi so.
tristan01 je napisal/-a:GrEgEcN95 je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:ČE bi še tisočaka (10000 + 2000) dodal dobiš novejšo navaro
Sem že tudi to gledal pa vse imajo ogromno kilometrov, zato bi raje cenejšo pa da še porihtam kar je treba.petrolhead_RS je napisal/-a:Kaj pa kak kombi, ala traffic, vivaro?
Samo predlog...
Ne pickupa kajti potrebujem poplni dostop iz strani tudi, pa še bolj terenu prilagodljivi so.
Kaj pa če bi poskusil dobiti še kakšno mazdo B2500 ali Land Rover Defender 130 (ti so se dobili z enojno ali dvojno kabino in tovornim delom). Uporabljali so jih predvsem pri elektru. Avtomobil ima lepo nosilnost, motorji načeloma niso problematični, notranjost je sicer špartanska vendar se da preživeti. Po potrebi pa lahko zadaj zapneš tudi konkretno prikolico. Pred nekaj časa sem v okolici Postojne videl enega na prodaj. Letnik okoli 2000, pa tudi v tvoj proračun bi šel če se prav spomnim.
LP Tristan01
GrEgEcN95 je napisal/-a:Torej da pojasnim avto sem že kupil. Odločil sem se na koncu za Nissan Navaro 2,5 dizel , 2005 letnik. Odločil sem se predvsem zaradi tega ker ima avto dejanskih 60000km, potrjena servisna knjižica, avto je kot nov dobesedno. Pa tudi cena je bil zelo razumna tako da , se ta tema lahko zaklene.
hvala
Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov