Black_Racer® je napisal/-a:Stara renault 5 neuničljiv stojček za to ceno,ali kaki citroen ax,puntoti stari,...
peroRS je napisal/-a:Black_Racer® je napisal/-a:Stara renault 5 neuničljiv stojček za to ceno,ali kaki citroen ax,puntoti stari,...
Vseeno, za 100€? Kupiš ga že lahko za tak denar, sam ne pričakuj da bo vžgal vsakič ko ga boš rabil
Bo treba še kakih 200€ (raje kakšen €€€ več) dat gor, za komplet servis, olje, filtri, svečke, morda jermen, kaj na podvozju, zavore itd.
tiguan je napisal/-a:To je to, da eni pol hočjo met 400 evrov za eno gajbico ko so lahko drugi veseli, če nekdo da 100 evrov in pelje, nekomu je star avto v napoto drugemu pa še v korist za 1-5-10 mesecev...vem pa da enii na ta račun služjo, toda po novi zakonodaji lahko prešvercaš samo 3 avte/leto, kar je več dobiš na koncu pismo iz davčne. Samo eni še tega ne vejo, ker je komaj pol leta zunaj nova zakonodaja, nepoznavanja prava pa škoduje ljudem...zdej se jim že fajn zdi, ko zaslužjo po 200-400 evrov/avto, na koncu leta pa se bodo tolkli po glav.
tiguan je napisal/-a:To je to, da eni pol hočjo met 400 evrov za eno gajbico ko so lahko drugi veseli, če nekdo da 100 evrov in pelje, nekomu je star avto v napoto drugemu pa še v korist za 1-5-10 mesecev...vem pa da enii na ta račun služjo, toda po novi zakonodaji lahko prešvercaš samo 3 avte/leto, kar je več dobiš na koncu pismo iz davčne. Samo eni še tega ne vejo, ker je komaj pol leta zunaj nova zakonodaja, nepoznavanja prava pa škoduje ljudem...zdej se jim že fajn zdi, ko zaslužjo po 200-400 evrov/avto, na koncu leta pa se bodo tolkli po glav.
tiguan je napisal/-a:3 avti na leto, ker država pol smatra delo na črno, to velja od 1.7.2011 tak sem slišal.
tiguan je napisal/-a:@DragonForce
Opozarjam te ! Ne vtikaj se v osebne reči ! Kaj jaz počnem je moja stvar in se nima pravice noben vtikat v moje življenje.Brez zamere !
Naprej za 100 evrov avto...če ima kdo kakšno felcio, clio...potrebujem za avto 2
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov