cruiser1 je napisal/-a: Gre le za pohlep zavarovalnic in države, ker bi radi čisto od vsakega čim več pobrali.
LinuxFuter je napisal/-a:PS: Večina zavarovalnic zahteva da imaš poleg starodobnika pri njih zavarovan še en avto, ki ga imaš za vsakodnevno uporabo.
89gasper je napisal/-a:LinuxFuter je napisal/-a:PS: Večina zavarovalnic zahteva da imaš poleg starodobnika pri njih zavarovan še en avto, ki ga imaš za vsakodnevno uporabo.
To pa ni res! Prav komot imaš samo starodobnika ali pa množino njih...
lancia hf je napisal/-a:Samo informativno Lancia Dedra HF Integrale letnik 93 ima certifikat starodobnika
lancia hf je napisal/-a:
To pa še od nobenega nisem slišal, vsak je rekel, da je pogoj še en avto in tako je bilo rečeno tudi meni iz strani kluba, ko bom v kratkem dal delati certifikat za Delto čeprav še ni stara 25 let
Omejitve km naj bi imeli samo tisti, ki jim bo v prometni pisalo starodobnik, ker ima 90% popusta tudi na cestnini, pogoj pa je, da mora biti avto star najmanj 25 let
Samo informativno Lancia Dedra HF Integrale letnik 93 ima certifikat starodobnika
Sicer so mi kot ljubitelju starih vozil tele golf 2d starodobnik variante kar smešne... Nekako razvrednoti pojem starodobnika
106 je napisal/-a:Sicer so mi kot ljubitelju starih vozil tele golf 2d starodobnik variante kar smešne... Nekako razvrednoti pojem starodobnika
Pol po tvojih merilih spadajo med starodobnike le izbrani oz. elita odpadejo pa vsi ostali al kak ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov