Mivec je napisal/-a:Izberi japoncaal pa kakiga Hyundai accenta 1996+
L.p Mivec
kecpo je napisal/-a:bom kr kle napisu da nebom nove teme odpiru. imam namen kupiti majhen varen in varčen avto pa bi vs prosu za pomoč. nevem za kaj bi se odloču. mi je pa fiat punto 2000 letnik zelo ušeč. kšn predlog?
lp
hribko je napisal/-a:kecpo je napisal/-a:bom kr kle napisu da nebom nove teme odpiru. imam namen kupiti majhen varen in varčen avto pa bi vs prosu za pomoč. nevem za kaj bi se odloču. mi je pa fiat punto 2000 letnik zelo ušeč. kšn predlog?
lp
trenutno si ga lastim in sem dokaj zadovoljen z njim,vanj sem nekaj vložil(konkreten servis,menjava motorčka za volan,pa še nekaj malenkosti),zdaj pa sam vozim še
kecpo je napisal/-a:hribko je napisal/-a:kecpo je napisal/-a:bom kr kle napisu da nebom nove teme odpiru. imam namen kupiti majhen varen in varčen avto pa bi vs prosu za pomoč. nevem za kaj bi se odloču. mi je pa fiat punto 2000 letnik zelo ušeč. kšn predlog?
lp
trenutno si ga lastim in sem dokaj zadovoljen z njim,vanj sem nekaj vložil(konkreten servis,menjava motorčka za volan,pa še nekaj malenkosti),zdaj pa sam vozim še
Sem uzgori še mau dodalpa kaj ta motorček za volan dostkrat crkne? ker sm slišu da pr fiat punto city da je cela štala z motorčkom. da skoz crkuje.
Po forumu brska: pleomax in 10 gostov