Ceed je napisal/-a:Pogreb od motorja. Poglej si na tujih VW forumih
Ceed je napisal/-a:Imajo ogromno problemov, od turbine do črpalke vode, verige, poleg tega je tistim do 42. tedna proizvodnje rad zaribal tretji valj. Pri tistih po 42. tednu je bila nadgrajena elektronika, ampak baje, da problema niso popolnoma rešili, ker naj bi imel konstrukcijsko napako
rokyo87 je napisal/-a:Torej mi Sciroccota odsvetujete...
rokyo87 je napisal/-a:Torej mi Sciroccota odsvetujete...škoda, da so takšni problemi z temi motorji. Moram razmislit, kako pa kaj...dobrih izkušenj sploh ni z njimi ali kako?
106 je napisal/-a:Vse lepo in prav samo mi ni blo nikoli jasno zakaj vse prav od prvega pa do zadnjega zanima poraba sploh pa pri takih z malo več pod pokrovom ,če misliš šparat si dizla kupi!
rokyo87 je napisal/-a:Kaj je pa sploh fora med 1.4 TSI 122KM in 161KM? Kaj je to samo elektronsko omejeno z 122KM ali gre za kaj druga? Ima tudi turbo in kompresor, isto kot 161KM? Ne vem, pomoje je veliko bolj len, itd... Ali kaj vi mislite?
rokyo87 je napisal/-a:Kaj je pa sploh fora med 1.4 TSI 122KM in 161KM? Kaj je to samo elektronsko omejeno z 122KM ali gre za kaj druga? Ima tudi turbo in kompresor, isto kot 161KM? Ne vem, pomoje je veliko bolj len, itd... Ali kaj vi mislite?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov