Kot bi šel k vulkanizerju po dveh letih, ker si tam kupil pnevmatike in mu očital, da imajo pnevmatike slab oprijem.
To bi tezko dokazal po mesecu
matej.sgs je napisal/-a:@brenee:
Ok. Verjamem - zato sprašujem.To bi tezko dokazal po mesecu
Ne natepavej... seveda bi - pa še kako. Malce preveč na pamet tukaj govorite vsi.
A preprodajaš avte?
matej.sgs je napisal/-a:@brenee:
Ok. Verjamem - zato sprašujem.To bi tezko dokazal po mesecu
Ne natepavej... seveda bi - pa še kako. Malce preveč na pamet tukaj govorite vsi.
A preprodajaš avte?
matej.sgs je napisal/-a:Hvala zelo ste "modri"
Gre za, če pustimo poškodbo: ok pač moja napaka (čeprav je v oglasu pisalo nekaromboliran))
Gre torej za: kilometre napisane v pogodbi! Realno stanje km - se da pa ugotovit.... če jih je 350.000 je tukaj nekaj narobe, če mi piše 140.000... ta stvar je zelo mejna: poznam namreč primer ko je možakar kupil podoben avto od fizične osebe in ugotovil (po več kot 2 letih) da je bilo narejenih 450.000, pisalo pa je... ne vem...na pamet: 167.000... In to "2. lastnik": mislim da je avtohiša "skadila" eno grenko - ker se je spuščala v tožbe ipd. dokazovanja.
Ni treba pametovat takole "šank" variant. Povejte dejstva: na primer 1 leto je ok info, vse ostalo so natepavanja... ne bit pametni, prosim - ne žalim vas - samo take odgovore da lahko vsak. Podkrepite z zakonom napišite kulturno in ne se naslajat: tako nekak dobi človek občutek... ali pa ste iz avtohiš? (vem da dost dilerjev spremlja forume,.... vse živo, tako da me to ne bi presenetilo).Kot bi šel k vulkanizerju po dveh letih, ker si tam kupil pnevmatike in mu očital, da imajo pnevmatike slab oprijem.
izvrstno! mislim...!? ja... res čisto isti primer.
Dejstva, zakoni,...? Pa malo kulture.
Hvala,lp!
očitno ti nisi najbolje podučen, ker stvari so točno take kot pravijo predhodniki...imam zelo dobrega prijatelja, ki se toži po 2 mesecih od nakupa, ker avto ni bil tak kot so se zmenili, tudi tržni inšpekotrat kaj dosti ne ve
matej.sgs je napisal/-a:Ni treba pametovat takole "šank" variant. Povejte dejstva: na primer 1 leto je ok info, vse ostalo so natepavanja... ne bit pametni, prosim - ne žalim vas - samo take odgovore da lahko vsak. Podkrepite z zakonom napišite kulturno in ne se naslajat: tako nekak dobi človek občutek... ali pa ste iz avtohiš? (vem da dost dilerjev spremlja forume,.... vse živo, tako da me to ne bi presenetilo).
Prevrteni kilometri so stvarna napaka. Po 2 letih si že zdavnaj zdavnaj zamudil vse možnosti pritožbe
Če hočeš konkretno pa to:
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov