Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

gtr35
Nov uporabnik

Nissan Note 2012

Napisal/-a gtr35 Če maj 24, 2012 12:53 pm

Kupujem nov avto, ker se zdajšnji 13 let stari Primerci izteka življenje :( ( po 13 let najini skupni poti in prevoženih 300.000 km :cry: ).

Ogledanega imam Nissan Note ( ker moj budget je max. do 16.000 eurov ), je to edini avto od Nissana, ki je v tem cenovnem rangu + z že všteto polno opremo :D

Sedaj me pa zanima, tisti ki si ga mogoče lastite, kakšen je ? ima kakšne okvare, ker baje imajo vsi novi avtomobili kakšeno serijsko napako ?

Sem ga že vozil in sem se dobesedno zaljubil vanjga, čeprav po eni strani mi je majhen, in predvsem se mi zdi, da je bolj ženski avto :)

Skratka, nekaj glede tega avtomobila, če lahko kdo kej napiše ?

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Re: Nissan Note 2012

Napisal/-a King1 Če maj 24, 2012 7:36 pm

Pred parimi meseci je nek forumaš ( @robertos 664 ) kupil novega tako, da ti bo on več povedal o samem avtu. ;)

lp

thunderbolt
Uporabnik

Re: Nissan Note 2012

Napisal/-a thunderbolt Če maj 24, 2012 9:37 pm

Če boš vzel full spec opremo, potem nekje preizkusi navigacijo - še kakšno leto nazaj (pri juku) tisto ni bilo n od navigacije. Je pa avto že dolgo časa na trgu, tako da je stvar sigurno zanesljiva.

V primeru, da ti je majhen pa poglej za kakšnim scenicom, ki je tudi kar se tiče zanesljivosti pri vrhu - skozi bi moral priti tudi z budžetom. Itak sta pa renault in nissan povezana, tako da dobiš isti motor s 6. prestavo, boljše materiale v notranjosti, večjo prilagodljivost (zadaj 3. ločeni in odstranljivi sedeži) pa tudi nasploh je opremljenost dobra (dynamique).
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov