Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

gee23
Nov uporabnik

ker avto za 2mio sit

Napisal/-a gee23 Po jan 05, 2004 6:24 pm

Lep pozdrav! :)
mam 2mio sit, zdej bi jest za ta dnar (lohk tud kake 100 jurčkov manj) en avto kupu. Nej prej nej povem da mi je v bistvu vseen ker avto sam ne bi mel korejca, ne me sprašvat zakaj ne vem ni mi všeč. Pa še to mo povejte kva bi blo bol a mlajši letnik ma ma manjši avto pol, al raj avto mal starejši in in boljši, avto pa mislm met pol ene 5 - 6 let.

Hvala

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jan 05, 2004 6:27 pm

Če nočeš pizdarij kup novo al pa mal rableno T. Yaris... Če pa ne, ti bojo pa drugi povedal kaj...
Slika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Matt Po jan 05, 2004 6:34 pm

za 2 mio bi premišljeval kak audi, bmw
www.mhd-racing.com
Slika Na novo rojen 04.07.2004

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Po jan 05, 2004 6:44 pm

Mazda, Honda, Mitsubishi, Toyota... Tega je toliko, da moreš malo začet gledat tudi kaj ti je všeč ;)
Tukej ti bo vsak od nas nekej druzga priporočal, tako da... :roll:
Slika

gee23
Nov uporabnik

Napisal/-a gee23 Po jan 05, 2004 6:57 pm

hvala za odgovore, lohk povem ja kere avte sem zdej gledu, gledu sm octavie, astre karavan, clio (no raj večji avto), ne vem a se golf 4 dobi že za ta dnar, pa še problem je da ne vem kolk so pol registracije vozil in tist obvezno zavarovanje , če kdo kej vevsaj okvirno mam 50% popusta bonitete. Ja pa klimo more met avto. Sam skrbi me mal ker bom avto kr dolg vozu, tko da letniok pomoje že more bit od 2000 naprej.

maky
Moderator foruma

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Po jan 05, 2004 7:12 pm

Hm zakaj pa ne korejca frend je lih pred kratkim kupu Hyundai Sonato z 2.0 masino in uso upremo razen usnja letnik je 98 prvic pa registriran enkat avgusta 99 prevozenih slabih 80k km pa avto u nulo ohranjen kokr sm gledu pa mehanik je tut reku d je use kt novo in d je brez napak. Zano pa je dau neki manj kot 1,5mio sit. Ne vem no za tak dnar je to super avto velk udoben lepo se pele dobr gre. Men je tut oblika ql pa notranjost tko d ce bi jest meu tok dnara ga koj uzamem. Ti pa seveda kakr je teb usec. Sam izugibi se pa italjanskih polizdelkov k ne poznam nobenga d bi meu lih dobre izkusnje z njimi.

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Po jan 05, 2004 7:23 pm

music_man je napisal/-a:Hm zakaj pa ne korejca frend je lih pred kratkim kupu Hyundai Sonato z 2.0 masino in uso upremo razen usnja letnik je 98 prvic pa registriran enkat avgusta 99 prevozenih slabih 80k km pa avto u nulo ohranjen kokr sm gledu pa mehanik je tut reku d je use kt novo in d je brez napak. Zano pa je dau neki manj kot 1,5mio sit. Ne vem no za tak dnar je to super avto velk udoben lepo se pele dobr gre. Men je tut oblika ql pa notranjost tko d ce bi jest meu tok dnara ga koj uzamem. Ti pa seveda kakr je teb usec. Sam izugibi se pa italjanskih polizdelkov k ne poznam nobenga d bi meu lih dobre izkusnje z njimi.

Italijanskih "polizdelkov"... :lol: :lol: :lol: Tale je pa huda ja. Music_man - takšnih izjav se raj vzdrži, ker te bo hitro kdo napadel :wink: No jst ne, ampak sej veš kako je :P
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Po jan 05, 2004 7:25 pm

Ja, drugič reč raj francoskih četrtizdelkov, te bomo laži toleriral...
Slika

music_man
Novinec

Kraj: doma

Napisal/-a music_man Po jan 05, 2004 7:43 pm

Sam Pugi to je pa res usi neki kok je fiat zanic (no se ne d ne bi biu :) ) sam zadne cajte dobivam obcutk d je pugi se slabs. Ti svojga 307 skoz neki kurcas pa ze koj si jemu z nemu ene probleme za 206-ke usi pravjo d so slampast narjene u nulo. Sam baje so pa 306 pa 406 ful hude in vlik bols po kvalitet kot te tanovi.

Sedicivalvole
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Sedicivalvole Po jan 05, 2004 7:48 pm

music_man je napisal/-a:Sam izugibi se pa italjanskih polizdelkov k ne poznam nobenga d bi meu lih dobre izkusnje z njimi.

Na juriiiš!!! :x :x :D :D :D
Sej če maš srečo, pa če te ma avto rad pa ti njega :P , ti bo dolgo dobr služu (pa tud če je italijanar)... Ne sej priznam, včasih znajo bit italijančkarji mal muhasti, sam razumljivo, ko majo pa "temperamentno" kri :lol:

lp
Slika

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi To jan 06, 2004 12:57 am

music_man je napisal/-a:Sam Pugi to je pa res usi neki kok je fiat zanic (no se ne d ne bi biu :) ) sam zadne cajte dobivam obcutk d je pugi se slabs. Ti svojga 307 skoz neki kurcas pa ze koj si jemu z nemu ene probleme za 206-ke usi pravjo d so slampast narjene u nulo. Sam baje so pa 306 pa 406 ful hude in vlik bols po kvalitet kot te tanovi.

Ne, poglej - 307 je avto, s katerim si je peugeot pokvaril renome. 206 so malo crkovale, ampak še zdaleč ne tako kot 307.. Ostali peugeotovi avtomobili vsi uglavnem delajo ko urca. To mislim 607,406+coupe (tedva sploh), 106, 306. To sobli vsi majka avti.

Sej če tko pogledaš tud 307 je v osnovi odličen avto. Samo napake grenijo okus. Drugač pa mal poglej kaj vse mam za 3.8 mio: Usnje/blago športni sedeži (najboljši na svetu!), ogrevani sedeži, pranje luči, meglenke spredej, avt.klima (super - boljša kot marsikje),alarm, dvojno zaklepanje, progresivni servo, volan&šaltkebl v usnji, aluminij dodatki, 30 pik na euroNCAP, 38m zavorne razdalje od 100 do 0 (zelo dobro), potovalni računalnik, serijsko 205/55/16, ful lepe feltne... Pa tudi izdelava ni slaba - s tem mislim materiale v notranjosti, ki so pri moji izvedenki (zj me loh ubijete) boljši kot v novem a 3...

Drgač mam kolega, k fiate prodaja. On je edin, k me razume... Pravi, da majo molto problemo electronico....

Aja, pa to morte vedt, da je moj mal bl u kurcu k drugi, bil je namreč prvi XSi v Sloveniji. Kar seveda še ne pomeni, da mu je oproščeno.

Dons sm zašvasov avspuh... Gaddemet!
Slika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt To jan 06, 2004 8:54 am

Danes dobijo na Porsche Verovškova pazi Passat 2.8 V6 kot nov, brez praske, 4motion, vsa oprema, športni sedeži usneni , klima, vse vse kupljen pri nas za 2.3 mio. Meni je malo preveč drugače bi sel ga iskat, LP
www.mhd-racing.com

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jan 06, 2004 8:57 am

Matt je napisal/-a:Danes dobijo na Porsche Verovškova pazi Passat 2.8 V6 kot nov, brez praske, 4motion, vsa oprema, športni sedeži usneni , klima, vse vse kupljen pri nas za 2.3 mio. Meni je malo preveč drugače bi sel ga iskat, LP

jaz mu bi pa samo zice spizdil :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt To jan 06, 2004 9:02 am

maky je napisal/-a:
Matt je napisal/-a:Danes dobijo na Porsche Verovškova pazi Passat 2.8 V6 kot nov, brez praske, 4motion, vsa oprema, športni sedeži usneni , klima, vse vse kupljen pri nas za 2.3 mio. Meni je malo preveč drugače bi sel ga iskat, LP

Pa pokrovček če bi pasal ?? :P :P
www.mhd-racing.com

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky To jan 06, 2004 9:04 am

Matt je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
aja letnik avta si pozabu napisat... zelo važno :wink: :wink: :wink:
drugače je pa kar poceni :?
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Matt
Uporabnik

Napisal/-a Matt To jan 06, 2004 9:07 am

maky je napisal/-a:
Matt je napisal/-a:
maky je napisal/-a:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
aja letnik avta si pozabu napisat... zelo važno :wink: :wink: :wink:
drugače je pa kar poceni :?

PUDABU!!! ne vem točno :oops: :oops: :oops:
www.mhd-racing.com

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 To jan 06, 2004 9:31 am

od tistega kar je maky naštel bi jst razmišlju o hondi, drgač pa kako laguno, al pa P 406 !?!
Slika

StMatX
Nov uporabnik

Napisal/-a StMatX Sr jan 07, 2004 12:33 pm

Jaz pa mislim da tudi kak Ford Focus ni slaba izbira

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jan 07, 2004 1:14 pm

Pugi je napisal/-a:
music_man je napisal/-a:Sam Pugi to je pa res usi neki kok je fiat zanic (no se ne d ne bi biu :) ) sam zadne cajte dobivam obcutk d je pugi se slabs. Ti svojga 307 skoz neki kurcas pa ze koj si jemu z nemu ene probleme za 206-ke usi pravjo d so slampast narjene u nulo. Sam baje so pa 306 pa 406 ful hude in vlik bols po kvalitet kot te tanovi.

Ne, poglej - 307 je avto, s katerim si je peugeot pokvaril renome. 206 so malo crkovale, ampak še zdaleč ne tako kot 307.. Ostali peugeotovi avtomobili vsi uglavnem delajo ko urca. To mislim 607,406+coupe (tedva sploh), 106, 306. To sobli vsi majka avti.

Sej če tko pogledaš tud 307 je v osnovi odličen avto. Samo napake grenijo okus. Drugač pa mal poglej kaj vse mam za 3.8 mio: Usnje/blago športni sedeži (najboljši na svetu!), ogrevani sedeži, pranje luči, meglenke spredej, avt.klima (super - boljša kot marsikje),alarm, dvojno zaklepanje, progresivni servo, volan&šaltkebl v usnji, aluminij dodatki, 30 pik na euroNCAP, 38m zavorne razdalje od 100 do 0 (zelo dobro), potovalni računalnik, serijsko 205/55/16, ful lepe feltne... Pa tudi izdelava ni slaba - s tem mislim materiale v notranjosti, ki so pri moji izvedenki (zj me loh ubijete) boljši kot v novem a 3...

Drgač mam kolega, k fiate prodaja. On je edin, k me razume... Pravi, da majo molto problemo electronico....

Aja, pa to morte vedt, da je moj mal bl u kurcu k drugi, bil je namreč prvi XSi v Sloveniji. Kar seveda še ne pomeni, da mu je oproščeno.

Dons sm zašvasov avspuh... Gaddemet!

Pugi to kar imaš ti za 3,8 miliona tolarjev dobiš standardno v l.93 saabu za 500k sit, pa če ga danes kupiš, bo več zdržal od tvojeg peugeota - da ne govorim, da ima ta saab še dušo(turbinco) in 225KM.

LP
Nebivedu

P.S. Brez zamere, vendar jst mam skor lih tok opreme, kot ti samo da imam 1987 letnik saaba - letnik 89 in naprej pa ima tok opreme kot ti. Avto ima pa 800.000 kilometrov prevoženih, pa še dela normalno in povleče do 210km/h po avtocesti brez problemov - pije pa na relaciji od 8,6 do 9,3 in na kratkih razdaljah od 9 do 11l bencina.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov