music_man je napisal/-a:Sam Pugi to je pa res usi neki kok je fiat zanic (no se ne d ne bi biu

) sam zadne cajte dobivam obcutk d je pugi se slabs. Ti svojga 307 skoz neki kurcas pa ze koj si jemu z nemu ene probleme za 206-ke usi pravjo d so slampast narjene u nulo. Sam baje so pa 306 pa 406 ful hude in vlik bols po kvalitet kot te tanovi.
Ne, poglej - 307 je avto, s katerim si je peugeot pokvaril renome. 206 so malo crkovale, ampak še zdaleč ne tako kot 307.. Ostali peugeotovi avtomobili vsi uglavnem delajo ko urca. To mislim 607,406+coupe (tedva sploh), 106, 306. To sobli vsi majka avti.
Sej če tko pogledaš tud 307 je v osnovi odličen avto. Samo napake grenijo okus. Drugač pa mal poglej kaj vse mam za 3.8 mio: Usnje/blago športni sedeži (najboljši na svetu!), ogrevani sedeži, pranje luči, meglenke spredej, avt.klima (super - boljša kot marsikje),alarm, dvojno zaklepanje, progresivni servo, volan&šaltkebl v usnji, aluminij dodatki, 30 pik na euroNCAP, 38m zavorne razdalje od 100 do 0 (zelo dobro), potovalni računalnik, serijsko 205/55/16, ful lepe feltne... Pa tudi izdelava ni slaba - s tem mislim materiale v notranjosti, ki so pri moji izvedenki (zj me loh ubijete) boljši kot v novem a 3...
Drgač mam kolega, k fiate prodaja. On je edin, k me razume... Pravi, da majo molto problemo electronico....
Aja, pa to morte vedt, da je moj mal bl u kurcu k drugi, bil je namreč prvi XSi v Sloveniji. Kar seveda še ne pomeni, da mu je oproščeno.
Dons sm zašvasov avspuh... Gaddemet!