uros11 je napisal/-a:Magični km.
Pri 100 kkm je dizel komaj vtečen. Moj ima 295 kkm, enega sem prodal pri 310 kkm. 100 kkm ni nič.
Sedaj pa - kako sta bila vožena, kaj so z njimi delali, itd. tega pa ne veš. 1.4 TSI - za sprehode ni bil, ga je bilo treba kaj stistniti, kako je delal, kako se ga je teralo...
SpentPrune je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:Magični km.
Pri 100 kkm je dizel komaj vtečen. Moj ima 295 kkm, enega sem prodal pri 310 kkm. 100 kkm ni nič.
Sedaj pa - kako sta bila vožena, kaj so z njimi delali, itd. tega pa ne veš. 1.4 TSI - za sprehode ni bil, ga je bilo treba kaj stistniti, kako je delal, kako se ga je teralo...
Pa AUDIju še nekako zaupam, ker imamo doma zdaj VW PASSATA (2011) 2.0 TDI; gre to za isti motor?
Kaj pa Laguna, se jih še vedno drži star sloves kvarljivih menjalnikov; kako se obnese ta DCi?
Cefizelj je napisal/-a:SpentPrune je napisal/-a:uros11 je napisal/-a:Magični km.
Pa AUDIju še nekako zaupam, ker imamo doma zdaj VW PASSATA (2011) 2.0 TDI; gre to za isti motor?
Kaj pa Laguna, se jih še vedno drži star sloves kvarljivih menjalnikov; kako se obnese ta DCi?
Za okvarljive menjalnike pri laguni pa še nisem slišal.Drugače pa so te 2.0 dCi dobri motorji, tako da skrbi ni. Imajo pa verigo. Kar se pa tiče dotičnega avta. Gledal sem ga že lep čas nazaj in je bil odlično ohranjen, na žalost pa že dolgo dolgo časa stoji na mestu, kar na avto sigurno ne vpliva dobro. Če ne drugega so gume za zamenjat, ker ko sem ga gledal se jim jih tudi napumpati ni dalo
(letališka sindrom).
SpentPrune je napisal/-a:
Zanimata me predvsem prva dva A4 in Laguna; kako vzdržljivi so ti dizelski motorji. 1. Ali naj me skrbi ker imata avtomobila prevoženih [b]ŽE 100 000km[/b]; je v takšnem primeru ta Scirocco, ki je s svojimi kilometri skoraj da nov avto oz. manj obrabljen. 2. Koliko tvegam če kupim avto z dizelskim motorjem, ki ima 100 000 prevoženih kilometrov?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov