Napisal/-a Virage To jan 06, 2004 8:49 pm
Nema više ljubavi pravijo. Če si tip človeka, ki ga lahko nategnejo, ga pač bojo. Tako je ... žal.
Če si prepričan, da so te nategnili, se lahko vrneš nazaj in zahtevaš pojasnila. Mislim, da tudi za servis velja reklamacijski rok, prav tako, pa ti morajo na tvojo zahtevo izročiti dele, ki so jih zamenjali. V primeru, da na servisu ni jasno razvidno, kolikšna je urna postavka za različna dela, jih lahko prijaviš tržni inšpekciji, saj gre za zavajanje kupcev. Če si res prepričan, da so te 'nategnili' vztrajaj in izrabi vse možnosti, da ti vrnejo denar. Imaš vse pravice, le vztrajaj.
Še lepši način je, če ti v servisni knjižici piše kaj je treba menjati na določenih kilometrih (skoraj 100% je to povsod), da lepo napišeš kaj ti morajo zamenjati (brez da bi se zanašal na to, da sami vedo kaj morajo naredit). Sam to prakticiram in do sedaj še nisem imel slabe izkušnje na servisu. V primeru, da izvajajo dela, ki jim jih nisem naročil ali se ne ujemajo z opisom del v servisni knjižici, me serviser pokliče in razloži zakaj je to potrebno. Najlepši način je bil, ko sem imel Citroena AX, kjer je bil servis tudi časovno normiran in sem si lahko vnaprej izračunal, kakšna bo cena.
Z načinom, ki sem ga opisal še nisem imel težav in ga mislim tudi nadaljevati, kar se 'šušmarjev' tiče, pa imamo v družini slabe izkušnje še od prej, ko so bili avtomobili vsak mesec 2x na servisu.
Pa veliko sreče.
Cocaine is God's way of saying you're making too much money.Cocaine is a hell of a drug.