Badzo je napisal/-a:Najprej da se spotaknem ob par odločitev:
...
DePalmo je napisal/-a:Badzo je napisal/-a:Najprej da se spotaknem ob par odločitev:
...
Ne leti to osebno nate (ali pač), ampak vedno mi je smešno kako se nekateri zapikate v odločitve drugih. In kaj potem če so se odločili za majhen avto, nabit z opremo? A je tako hudo narobe da si obvezno želijo 6. prestavo, touch screen navigacijo, itd?
Naj si ljudje izberejo in kupijo kar želijo, saj je le njihov denar
Ko si vozil FIesto, ali je imela 15" ali 16" kolesa? Včasih se to pozna pri legi na cesti.Kael je napisal/-a:...Peugeota 208 v opremi ALLURE ... posiljevanje s 16" colskimi platišči, čeprav so 15" povsem dovolj.
Drugi avto pa je zaenkrat Ford Fiesta 1.6 TDCI Ecocinetic II....ves čas sem imel občutek da avto rahlo plava po cesti (sicer pa je lega dobra),
Seveda se da rešit, ampak najbrž ne nat tak način kot najbrž ti želiš (da temu ustrezno znižajo ceno). Oni pač dobijo od proizvajalca tako skonfigurirane avte in basta. Nadalnje modifikacije so seveda možne, ampak te bodo kvečjemu hoteli še za kak EUR dodatno obrat, namesto znižat ceno... Ne odobravam tega, le taka je pač najverjetneje realnost....pr. v paketu ALLURE so 16" platišča. Tovarna ne ponuja 15". Nobeden nebo reku, da se tega ne da rešit...).
A so zadeve pri Peugeotu v primerjavi s preteklostjo že kaj popravili - tisti ki imate 207ce, 508ke, 308 - kakšne je kaj stanje
V bistvu bi jaz svetoval da čisto spremeniš koncept in nehaš gledat nov majhen avto.Ima še kdo kakšen predlog, kateri avto še preizkusit?
Moram rečt da ne štekam te zgodbe s tvojim leonom - zakaj ga pa ne registriraš, pa enostavno ne uporabljaš Leona, dokler gre? Saj nima neposredne zveze s podrobnostmi glede samega nakupa P208, ampak vseeno me bega?Kael je napisal/-a:poleg Peugeota 206 kateremu se življenska doba počasi izteka (od žene) imam jaz Seat Leona starega dobrih 5 let (prevoženih 120.000) in mislim, da ni potrebe po nakupu dveh večjih avtomobilov. Kot drugo Leona trenutno nimamo registriranega (bo urejeno do konca leta) in trenutno živimo z 206ko in smo ugotovili, da večjega avtomobila kot je velikost malčka ne potrebujemo.
Pa tudi v malčku s 1000 kg bo 92 KM kar nekaj, medtem kot v večjem in težju avtomobilu ranga Golf rabim tudi močnejši motor - če govorimo na primeru Leona je to 2.0 TDI s 143 KM ali 1.4 TSI s 125 KM - s tema dvema motorjema sem bil na testnih vožnjah zelo zelo zadovoljen (sprobal sem vse žive Leone), medtem ko je 1.9 TDI s 105 KM žalost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov