tristan01 je napisal/-a:Kaj pa ogled vozila? Preverjanje podatkov... Boš kupil kar na slepo? Take stvari se ponavadi ne končajo dobro. Dokler avtomobila ne vidiš v živo, ga preskusiš ni pametno kupovati. Slike in internet so eno, realnost pa lahko nekaj povsem drugega.
Če si avtomobil v tujini že ogledal, oni pa bodo zate opravili le prevoz in uredili papirologijo... Pa nebi smelo biti težav.
Lp Tristan01
thaking je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Kaj pa ogled vozila? Preverjanje podatkov... Boš kupil kar na slepo? Take stvari se ponavadi ne končajo dobro. Dokler avtomobila ne vidiš v živo, ga preskusiš ni pametno kupovati. Slike in internet so eno, realnost pa lahko nekaj povsem drugega.
Če si avtomobil v tujini že ogledal, oni pa bodo zate opravili le prevoz in uredili papirologijo... Pa nebi smelo biti težav.
Lp Tristan01
Ne nisem, zagotavljajo da ga oni pregledajo in ugotovljeno stanje garantirajo. Če bi šel že sam ga ogledat ga bi tudi sam kupil, vendar bi bili stroški večji, prav tako je to zame prvi takšen avto...
hippo je napisal/-a:Ne se farbat, v Nemčiji so dobri avtomobili DRAŽJI kot pri nas...
thaking je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Ne se farbat, v Nemčiji so dobri avtomobili DRAŽJI kot pri nas...
Ne vem če imaš prav. Če govoriva za BMW 3-ko potem sigurno ne. Kle v SLO(slo porekla) je vse kar že je brez opreme in cena navita. Vse kar ima malo opreme je iz FRA, IT ali NEM, kupljeno za male pare in veliko km. TO kupijo uvozijo, zbiijejo km in prodajajo za 17-22 k€.
Zato tudi sam gledam, prvi lastnik, potrjena servisna, do 3 leta starosti, nemški avto.... Za tak denar in tako starost (mladost bolj) mislim, da bi bil od 10 nakupov morda enkrat "nategnjen; morda se motim, se pa strinjam da je lahko pri drugih in starejših vozilih(5-6 let tega se največ prodaja) zgodba drugačna.
Doche je napisal/-a:Ti bi njim povedal, da je avto OK, potem pa pričakoval, da ti bodo krili še dodatne okvare, stroške itd.. in pa dajali garancijo? Pa saj potem ne rabiš z njimi hodit v Nemčijo in vzameš avto kar tukaj - garancijo itak maš, če se je le prodajalec drži.
TheOne je napisal/-a:Doche je napisal/-a:Ti bi njim povedal, da je avto OK, potem pa pričakoval, da ti bodo krili še dodatne okvare, stroške itd.. in pa dajali garancijo? Pa saj potem ne rabiš z njimi hodit v Nemčijo in vzameš avto kar tukaj - garancijo itak maš, če se je le prodajalec drži.
Nekako tako sva se zmenila z prodajalcem.
1. ne bi rad dal are na vozilo, ki ga se nisem videl
2. ce ze dam aro, bi rad imel moznost, da mi natancen pregled pokaze kaksne vecje okvare
TheOne je napisal/-a:Pri UTG d.o.o bi kupil avto. Preiskal sem forum, pa nisem nic konkretnega zasledil o njih.
npr.:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7963795&show=1&avto=Volkswagen%20Sharan%202.0%20TDI%20BlueMotion%20Tec...
Sitiacija je taka, da bi se takole zmenil:
- z njimi grem v Nemcijo po avto, ce se meni zdi avto OK, dam na licu mesta aro cca 2000 eur
- avto peljem na pregled na amzs (v pogodbo napiseva, da se mi ara vrne oz. oni dolocene okvare popravijo), ce le te presegajo 200 eur
- za avto dobim njihovo garancijo 6 mesecev (motor, menjalnik, turbina, ...)
Je to OK?
tavi je napisal/-a:UTG NE priporočam, zapleti že pri sami dokumentaciji, uveljavljanje garancije je nemogoče.
abbe je napisal/-a:tavi je napisal/-a:UTG NE priporočam, zapleti že pri sami dokumentaciji, uveljavljanje garancije je nemogoče.
ne moreš podajat takih odgovorov brez utemeljitve,sploh ne s svojo 1 objavo na forumu.
po vsej verjetnosti delaš antireklamo ker ti je to konkurenčno podjetje...
thaking je napisal/-a:abbe je napisal/-a:tavi je napisal/-a:UTG NE priporočam, zapleti že pri sami dokumentaciji, uveljavljanje garancije je nemogoče.
ne moreš podajat takih odgovorov brez utemeljitve,sploh ne s svojo 1 objavo na forumu.
po vsej verjetnosti delaš antireklamo ker ti je to konkurenčno podjetje...
Možno tudi, ampak jaz sem slišaž že veliko mnenje na to firmo in koliko različnih imen in naslovov se je že spremenilo pa tudi kar nekaj slabih izkušenj sem že slišal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov