kejže je napisal/-a:Hvala za odgovore, mnenja.
Kaj pa poraba?
mrtwelvetrees je napisal/-a:će megana s tem motorjem ne priganjas na avtocesti prides na okoli 5l/100
raaje vzemi megana, mislim da bos dobil tudi več opreme kot pri fordu, bolj udoben je za vožnjo megan vsekakor
mrtwelvetrees je napisal/-a:no, kakor veš, ampak jaz nikoli ne bom več kupoval avta z 5-prestavami (če si na avtocesti pa relacije, sploh) ne samo da je poraba malenkost nizja, je avto tudi tišji na avtocesti.
mrtwelvetrees je napisal/-a:će megana s tem motorjem ne priganjas na avtocesti prides na okoli 5l/100
raaje vzemi megana, mislim da bos dobil tudi več opreme kot pri fordu, bolj udoben je za vožnjo megan vsekakor
kejže je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:no, kakor veš, ampak jaz nikoli ne bom več kupoval avta z 5-prestavami (če si na avtocesti pa relacije, sploh) ne samo da je poraba malenkost nizja, je avto tudi tišji na avtocesti.
Če prav razumem, voziš Megana? koliko pa se ti vrti npr pri 130km/h v 6. prestavi?
TrijoAdijo je napisal/-a:Če si gledal focusa 1,6tdci z 109km motorjem, si se pametno odločil....če pa si gledal focusa z 1,6tdci 115km motorjem.....pa ravno tako
Gorgh je napisal/-a:Kaj so fordi focus res tako slabi? Sam bi se osebno odločil za Forda, vendar bolj zaradi pripadnosti ker mi je ford od nekdaj bil v mislih kot dober/kvaliteten avto - al je res tok zanič da ga še renault pelje scat???
![]()
![]()
mrtwelvetrees je napisal/-a:napiši kaksno opremo si vzel....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 18 gostov