meganetune je napisal/-a:prodaja ga za 6200eu...jst mu več kot 5800 nisem ponudil,ker ne razumem ljudi,da komplet poservisirajo motor menjalnik oz sklopka,katera pa je zelo pomemben del za normalno delovanje avtomobila pa pustijo??avto je imel več kot leto in pol+probleme z sklopko ze v štartu-1 mesec po nakupu(sem najdel temo na fiat forumu)pa jo ni zamenjal...če bi sklopka vsaj normalno delovala bi mu tudi 6500e dal(glede na trenutno stanje v državi in zelo nasičen trg rabljenih avtomobilov)!Žal pa je trenutno to bil edini primerek na avto-netu,da bi se ga splačal mogoče kupit samo zal z ceno nismo skupaj prišli..ostalo je bolj bogo ali pa neznana zgodovina oziroma neservisirani primerki..
Tako,da iščem naprej..
Hvala vsem za mnenja!!
Lp
kejže je napisal/-a:meganetune je napisal/-a:prodaja ga za 6200eu...jst mu več kot 5800 nisem ponudil,ker ne razumem ljudi,da komplet poservisirajo motor menjalnik oz sklopka,katera pa je zelo pomemben del za normalno delovanje avtomobila pa pustijo??avto je imel več kot leto in pol+probleme z sklopko ze v štartu-1 mesec po nakupu(sem najdel temo na fiat forumu)pa jo ni zamenjal...če bi sklopka vsaj normalno delovala bi mu tudi 6500e dal(glede na trenutno stanje v državi in zelo nasičen trg rabljenih avtomobilov)!Žal pa je trenutno to bil edini primerek na avto-netu,da bi se ga splačal mogoče kupit samo zal z ceno nismo skupaj prišli..ostalo je bolj bogo ali pa neznana zgodovina oziroma neservisirani primerki..
Tako,da iščem naprej..
Hvala vsem za mnenja!!
Lp
Po mojem je od takega avta roke stran za dat.
čare je napisal/-a:E vdiš ramo ravno zato jaz že cel čas vozim Fiata.VW je enkrat starejši in ima isto ceno vozil pa se bom z enim ali drugim od A do B to pa da bom po petih letih lastništva za enega dobil jurja za drugega pa 2 mi je pa čisto vseeno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov