abbe je napisal/-a:to ni isti motor kot 2.0 tdi z 140 ps.
šebe v tem vozlu so čisto drugačne.
je pa enkrat bla debata o avtih in naj bi tudi meli določene težave.
SašoP je napisal/-a:Kolega je glih na taki RS-ki 2007 letnik menju 2 šobe pr 150k, tok o tem da ni težav
buhti je napisal/-a:SašoP je napisal/-a:Kolega je glih na taki RS-ki 2007 letnik menju 2 šobe pr 150k, tok o tem da ni težav
No sej o tem govorim. Ampak bom vidu kako bo z financami. Ce bo za lep denar jo bom uzeu. Avto je itak na uradnem serviseran, tako da mi je usen za tiste sobe. Vem da tudi ce ni na uradnem serviseran, da ti jih zamenjajo. Samo ne usak servis
Pac me je zanimal ce so se kasne druge tezave..
buhti je napisal/-a:Ko jo bom kupu, bom povedu ceno. Samo lahko povem da je pod realno ceno, kokr so na netu...na a.netu so itak nerealne cene![]()
maniaxxx je napisal/-a:buhti je napisal/-a:Ko jo bom kupu, bom povedu ceno. Samo lahko povem da je pod realno ceno, kokr so na netu...na a.netu so itak nerealne cene![]()
Pol pa navali če jo dobiš tok pocen, js bi jo tud meu
maniaxxx je napisal/-a:buhti je napisal/-a:Ko jo bom kupu, bom povedu ceno. Samo lahko povem da je pod realno ceno, kokr so na netu...na a.netu so itak nerealne cene![]()
Pol pa navali če jo dobiš tok pocen, js bi jo tud meu
zundapp je napisal/-a:Čez 14 dni se boš samo še pod nosom obrisal!
yashica je napisal/-a:Kako je pri škodi ne vem pri vw-ju upoštevajo 100% kulanco na šobe do starosti 7 let, četudi avto ni servisiran na pooblaščencu. Tako mi je bilo pred časom rečeno na servisu. Ali to v resnici drži ne vem
arijan je napisal/-a:Mislim da je hotel reči s tem, da v bo tem času mogoče že prodan...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov