PogachnyK je napisal/-a:[Testna vožnja
gecco je napisal/-a:PogachnyK je napisal/-a:[Testna vožnja
Keri kreteni blesavi... (pa še velik bi lahko zdajle povedal čez tale narod s tem naglasom, ampak potem bi pristal v termah banovci)
damjan je napisal/-a:Jst sm že včeraj tale link poslal vsem zaposlenim na AVtohiši MOste....
Dobil sem odgovor da se tudi meni zahvaljujejo za Link in da so zadevo že predali pristojnim organom...
damjan je napisal/-a:Jst sm že včeraj tale link poslal vsem zaposlenim na AVtohiši MOste....
Dobil sem odgovor da se tudi meni zahvaljujejo za Link in da so zadevo že predali pristojnim organom...
virtuoso89 je napisal/-a:damjan je napisal/-a:Jst sm že včeraj tale link poslal vsem zaposlenim na AVtohiši MOste....
Pa lastnika parcele bi tut morali poiskat, bi bilo še bolj veselo
primozek68 je napisal/-a:Kar se travnika tiče, bi jim jaz računal vzpostavitev v prejšnje stanje. Odkop poškodovane ruše z bagrom, nasutje in utrditev zemljine, polaganje travne preproge, valjanje, zalivanje, itd...
To je gladko 10,000€. Čisto lepo po PS-u.
King1 je napisal/-a:primozek68 je napisal/-a:Kar se travnika tiče, bi jim jaz računal vzpostavitev v prejšnje stanje. Odkop poškodovane ruše z bagrom, nasutje in utrditev zemljine, polaganje travne preproge, valjanje, zalivanje, itd...
To je gladko 10,000€. Čisto lepo po PS-u.
Sam sebi ne verjamem kar bom rekel ampak bolj se nebi mogel strinjati s tabo.![]()
lp
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov