King1 je napisal/-a:Zate?
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Zate?
lp
jp....
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Zate?
lp
jp....
Ostan tam kjer si in to pr focusu, ker boljšega za tebe ne bo. Sploh pa ne za 17 čukcov. Moje skromno mnenje.![]()
lp
maniaxxx je napisal/-a:[
No ja, tuki se ne bi čist strinjal s tabo, čeprav delno maš prav =P
King1 je napisal/-a:
p.s. Drugače pa je tole moj favorit pa nimaš kej čez njega oz. njegovo ceno: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6414009&show=1. To kupiš in maš vse. Dober in lep avt, dober motor, lega, še dobre dve leti garancije, zimske gume na platiščih, dosti opreme, navi pa poraba mu piše na eni sliki, da je 5 litrov.Pač tdi sindrom ampak pustimo to na strani. To je avto zate.
maniaxxx je napisal/-a:Luka, super si se potrudil, od vseh predlogov mi je še najbolj všeč megane ( morš verjet) in golf tsi ( ja čudeži se dogajajo
), leon pa itak, samo za ta denar dobim nov avto ne pa 2 leti rabljenega, s katerim je bilo ravnano pač kakor je bilo.
Kar se focusa tiče ( tuki je del v katerem se ne strinjam s tabo ), avto mi odgovarja v odzivnosti ipd, mu manjka pa kak kos opreme, je tok star da se bodo začeli večji stroški z njim ipd.
Ne rabim pa nekega avta za adrenalil sproščat, rabim avto s katerim je malo stroškov, se ne kvari in mi ergonomsko odgovarja, pa da solidno gre, sem se toliko umiril da ne rabim nekih strašnih zmogljivosti, mi je ugodba poraba dosti bolj pomembna.
Moram pa vsekakor dobro razmisliti kaj narediti, da se nam zajebu......spet
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Luka, super si se potrudil, od vseh predlogov mi je še najbolj všeč megane ( morš verjet) in golf tsi ( ja čudeži se dogajajo
), leon pa itak, samo za ta denar dobim nov avto ne pa 2 leti rabljenega, s katerim je bilo ravnano pač kakor je bilo.
Kar se focusa tiče ( tuki je del v katerem se ne strinjam s tabo ), avto mi odgovarja v odzivnosti ipd, mu manjka pa kak kos opreme, je tok star da se bodo začeli večji stroški z njim ipd.
Ne rabim pa nekega avta za adrenalil sproščat, rabim avto s katerim je malo stroškov, se ne kvari in mi ergonomsko odgovarja, pa da solidno gre, sem se toliko umiril da ne rabim nekih strašnih zmogljivosti, mi je ugodba poraba dosti bolj pomembna.
Moram pa vsekakor dobro razmisliti kaj narediti, da se nam zajebu......spet
Kakor želiš ampak leon ima 40k in še dve leti garancije. Do konca le te se ga boš že naveličal in prodal.![]()
lp
Cefizelj je napisal/-a:A bi lahko živel z notranjostjo od Leona?![]()
Drugače pa..... kaj pa kakšna Octavia?
Npr.:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6396491&show=1
srcnik je napisal/-a:A je tako težko počakat na novega Leona? Naj bi pa škoda tudi pripravljala nekaj v rangu golfa, novembra naj bi bila predstavitev...Drugače imaš tudi novega golfa, samo bo verjetno par jurčkov predrag...
Imaš pa trenutno ceeda v akciji za 16k€, 1.6 crdi style oprema, pač trenutno moja top izbira.
EDIT: si me prehitel
maniaxxx je napisal/-a:Trenutno je kia ceed s 128ps dizlom v akciji za 16k..kaj pravite na ta avto?
Po forumu brska: pleomax in 10 gostov