Sjee je napisal/-a:Kaj pa Ford Focus karavan 1.8 tdci 115KM?? Motor ima verigo in pa dobil bi ga za 5k eur.
Sjee je napisal/-a:2006 ne vem kater mesec, ima pa 150kkm prevozenih..
Se rajsi bi pa imel laguno letnik 2006. So bencinarji dosti bolj zihr pri renaultu kot dizli? Zanima me konkretno za 1.6 112KM..
Badzo je napisal/-a:
Če boš kupil dobro laguno ne bo nekih večjih resnejših problemov..
Sjee je napisal/-a:Ja sej to iščem. Hočem avto s petimi vrati in velikimi sedeži. Mislem da tukaj laguna zmaga. Focus ima namreč premale. Že v Golfu 6 se mi zdijo dosti manjši kot v domači Zafiri, pa niso neki veliki. Všeč pa mi je ta prenovljena oblika od 2005 naprej. More pa bit obvezno temne barve. Torej siva, rjava, črna ali pa modra.
Vendar je težko za 5k€ dobit slovenski avto letnik 2005/06 z manj kot 150.000 prevoženih, potrjeno servisno in pa 1.9dci 120KM. Bo treba redno oglase pregledovati.
Kakšen pa je ta 6 stopenjski menjalnik v Laguni? Morda kakšne graje ali pa pohvale?
In pa zanima me še kako je s pametnim ključem(kartico?) in pa tisto avtomatsko ročno zavoro? Najraje bi imel običen ključ in navadno ročno, če je to seveda sploh mogoče.
Govori pa se o navadni laguni in ne karavanu.
Sjee je napisal/-a:To so bile sam opcije, ker jih je veliko z okrog 100k prevoženih km.
Audi mi je pa še kar všeč in ima dosti prostora spredaj.
Maniaxxx, kako bi mi ti svetoval glede tistega focusa??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov