Tale kalvarija traje že drugo leto.Tole je bilo nazadnje poslano v tehnično službo g Malnarju iz Sumita:Spoštovani!
Leta 2010 smo kupili avto Ford Focus Karavan. Poleti leta 2011 je bil avto na pregledu pri Avtohiši Klemenčič zaradi nepojasnjenega piskanja. Vzrok piskanja ni bil ugotovljen. Naslednje leto je bil avto ponovno na pregledu pri omenjeni Avtohiši, zaradi že navedenega piskanja, ki se je še vedno pojavljalo, izrazito v poletnem času. Problem ni bil rešen, zato sem vzpostavil kontakt z g. Malnarjem. Po večkratnem poskusu pojasnjevanja tega problema po telefonu in osebnem aktivnem angažiranju, da se problem piskanja končno že reši, mi je g. Malnar obljubil, da se zaradi tega pojava zamenja sistem za dolivanje goriva. Nadalje sva bila dogovorjena, da se v primeru, da se problem tako ne bo rešil, da mi g. Klemenčič dobavi nadomestni avto istega tipa (g. Malnar namreč domneva, da bi vsi avtomobili istega tipa piskali v moji garaži, in je želel na tak način potrdili oz. ovreči to domnevo).
Sedaj pa zastavljam naslednja vprašanja:
Ali je normalno, da se zgoraj opisano piskanje pri mirujočem avtomobilu sploh pojavlja, ne glede na kraj, kjer je avtomobil parkiran (zunaj, znotraj prostora-garaža)?
Kakšni deli naj bi pri Avtohiši Klemenčič bili zamenjani (piskanje se je namreč še vedno pojavljalo - poudarjam, da je ta pojav izrazit v poletnem času)?
Ob prevzemu vozila mi ni bil pokazan noben del, ki naj bi bil zamenja (v dobri praksi in po izkušnjah so mi bili v preteklosti vedno pokazani vsi deli avtomobila, ki so bili zamenjani).
Zanima me, kakšna so vaši nadaljnji napotki v smeri rešitve tega problema, ker mi g. Luka Klemenčič ni izpolnil obljubljenega nadomestnega vozila v dogovorjenem času enega tedna; nasprotno, imenovani g. ni z menoj kontaktiral niti v roku enega meseca in sploh iz njegove strani ni bilo absolutno nobenega odziva, za kar menim, da je izrazito nekorekten odnos do stranke. Prepričan sem, da je cena avtomobilov na splošno previsoka, da si lahko Avtohiša dopušča takšen odnos.
Tudi navedenemu naslovu očitam nekorekten odnos do mene kot stranke, do katere prijaznost očitno seže le do plačila kupnine, naprej pa nič več, kljub temu, da je avto še v garanciji. Tako se to ne dela. Dodajam še, da sem se za rešitev problema v vsem angažiral povsem sam, sam sem ugotovil, da prihaja piskanje v delu rezervoarja in da ob odprtju le-tega (cevi za dolivanje goriva) piskanje poneha. Predlagal sem, da se nekdo oglasi, tako g. Malnar kot g. Klemenčič, pa da si na kraju samem ogledata in slišita piskanje, pa se ni zgodilo nič takega.
V upanju, da mi boste kljub ignoranci odgovorili na zastavljena vprašanja in hkrati upam, da je ta elektronski naslov ki ste mi ga dali po ponovnem mojem angažiranju pravi.
Lep pozdrav, Za ogled posnetka.
http://youtu.be/o72rR2_UsBM