čare je napisal/-a:Ah dejte no nehat srat s porabo.relacije 5 litrov??kakšne vožnje ? 75 km/h po AC pa mestna 7?? Aha malo morgen,kr liter prištej.Prvi servis za Corso 1.4 16V po 3000 km oz. enem letu je bil 190€ menjali pa so olje in filter pa tiste njihove kontrolne točke in potem te še upajo poklicat kako si zadovoljen z uslugo...
čare je napisal/-a:Ah dejte no nehat srat s porabo.relacije 5 litrov??kakšne vožnje ? 75 km/h po AC pa mestna 7?? Aha malo morgen,kr liter prištej.
čare je napisal/-a:Prvi servis za Corso 1.4 16V po 3000 km oz. enem letu je bil 190€ menjali pa so olje in filter pa tiste njihove kontrolne točke
peroRS je napisal/-a:čare je napisal/-a:Prvi servis za Corso 1.4 16V po 3000 km oz. enem letu je bil 190€ menjali pa so olje in filter pa tiste njihove kontrolne točke
Pa pravijo, da je vzdrževanje VW-ja drago![]()
Za tale 1.4 mlinček, v katerega gre lahko 10-40 olje (sklepam, da gre notri slabe 4L olja),
ne bi smel biti osnovni servis na pooblaščencu dražji od 100€-110€.
S svojim oljem pa 70€-80€.
peroRS je napisal/-a:čare je napisal/-a:Prvi servis za Corso 1.4 16V po 3000 km oz. enem letu je bil 190€ menjali pa so olje in filter pa tiste njihove kontrolne točke
Pa pravijo, da je vzdrževanje VW-ja drago![]()
Za tale 1.4 mlinček, v katerega gre lahko 10-40 olje (sklepam, da gre notri slabe 4L olja),
ne bi smel biti osnovni servis na pooblaščencu dražji od 100€-110€.
S svojim oljem pa 70€-80€.
AgitatoR je napisal/-a:S tem, da ta motor v Corsi NE GRE NIKAMOR. Nisem še vozil avta, kjer sem moral na AC prestaviti v četrto, da se je začel premkati ob pospeševanju ker v peti je bil mrtev. Pol pa še teži, šaltaj v višjo. Ja kam, če pa že sedaj nikamor ne vleče.
maniaxxx je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:S tem, da ta motor v Corsi NE GRE NIKAMOR. Nisem še vozil avta, kjer sem moral na AC prestaviti v četrto, da se je začel premkati ob pospeševanju ker v peti je bil mrtev. Pol pa še teži, šaltaj v višjo. Ja kam, če pa že sedaj nikamor ne vleče.
to govoris o corsi d ali c? C corsa kr solidno gre za svoje konje, rabi pa vrtljaje, nad 5000 zares dela kot je treba, pa vleče skor do 7k
AgitatoR je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:S tem, da ta motor v Corsi NE GRE NIKAMOR. Nisem še vozil avta, kjer sem moral na AC prestaviti v četrto, da se je začel premkati ob pospeševanju ker v peti je bil mrtev. Pol pa še teži, šaltaj v višjo. Ja kam, če pa že sedaj nikamor ne vleče.
to govoris o corsi d ali c? C corsa kr solidno gre za svoje konje, rabi pa vrtljaje, nad 5000 zares dela kot je treba, pa vleče skor do 7k
Na 90 konjski 1.4 Corsi C sem delel izpit. In se lepo premika.
Za nadomesten avto sem imel pa še ne leto staro Corso D z prenovljenim 100 konjskim 1.4. Naporen avto, šaltaš gor pa dol k da špilaš videoigrico.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov