To (
"Potem pa se opravičujem za napako. Stereotipi in slabe lastne izkušnje (ne isti motor) delajo svoje.") sem najprej napisal, nato sem še sam pogledal na spritmonitor in tam lepo piše, da ima C4 povprečno
7,95, Elantra pa
9,54 l/100 km.
Kar je ogromna razlika oz kot si rekel - aerodinamično podobna avta s podobno težo in močjo, razlike pa 1,6 litra!!

Zdi se, da stereotipi niti niso brez podlage.
Seveda bi to veljalo le, če ne bi neka Nataša imela Elantre (avtomatik!) za se izživljat (poraba skoraj 13), kar bistveno dvigne povprečje, tudi zato, ker je mnogo premalo vpisov za te letnike (3-4), kar itak vse govorjenje o porabi postavlja v čudno luč. Prej je bil drugačen motor - domnevam po konjih v zapisih.
Kakšne kriterije si vpisal (jaz ustrezno moč (99-111 KM) n letnico (2005-2008))?
Hočem predvsem povdarit pomembnost velikosti vzorca in vpisovanja natančnih kriterijev. Že majhna sprememba (samo ročni ali vsi) povsem spremeni statistiko pri takih majhnih vzrorcih!Npr Vse isto, samo malekost različen letnik Elantre: 2001 do 2008 (7 vpisov) > poraba 7,66; 2002 do 2008 (4 vpisi) > poraba 8,12. Pol litra.
-------------------------------------------------
Potem je tu še dejstvo, da so šparovni vozniki pri C4 kupovali dizle, pri Elantri pa bencinarje (ker zanjo ni bilo dobrih dizlov oz vsaj na SM.de jih ni), kar se tudi nekje pozna (npr v večjih razponih pri Elantri in verjetno malo večjem povprečju pri C4 ?). In tudi različen profil kupcev z različno mentaliteto ima vpliv na porabo. Bolj zastarela, zanesljiva in prostorna Elantra je bolj "družinska" in verjetno ni v lasti dinamičnih voznikov (Nataša izvzeta), če pa jo ob nemški izbiri avtov in nemških plačah kdo kupi, je tudi pomenljivo (denar oz šparovnost pri nakupu, kar se gotovo pokaže tudi pri porabi oz načinu vožnje).
Kakorkoli - C4 verjetno porabi malo manj kot Elantra, a razlika ni ravno pomembna!