ASX, C4-crossair, IX35 so čez 20K, malo manjši Note, IX20 moti majhen kufer in kot pri C3- Picasso klopi kot gasilskeQashqai je nekako v tem izboru, morda še kakšni predlogi?
fare je napisal/-a:Še najboljši med vsemi se mi zdi IX35.
fare je napisal/-a:Še najboljši med vsemi se mi zdi IX35.
IcEm4n je napisal/-a:Ampak ti najbrž 356l v prtljažniku ne bo dovolj (vsaj po prvem postu sodeč).
Najprej premisli če res rabiš 400-500 litrov prtljažnika. Sicer povsem možno da res (to pač bolje veš sam), ampak kot že ugotavljaš, kompaktni SUV-i imajo v bistvu presenetljivo majhne prtljažnike. Tako da če hočeš SUV in velik prtljažnik, je treba pač gledati malo večje (taprave) SUV-e, ki pa so precej večji, tudi občutno dražji (če mora biti nov), z večjimi stroški itd.hondas je napisal/-a:Tam do 17K€, nov, avto. klima in zložljivi el. ogledala (žal je treba tudi to napisat), smo tri folka (ta malu9 let). Iz Picassota bom šel verjetno težko na 5 vratno varijanto (hrbtenica pa to). 500l prtljažnik te razvadi, tako da pod 400l ne pride v poštev...
ASX, C4-crossair, IX35 so čez 20K, malo manjši Note, IX20 moti majhen kufer in kot pri C3- Picasso klopi kot gasilskeQashqai je nekako v tem izboru, morda še kakšni predlogi?
hondas je napisal/-a:Tam do 17K€, nov, avto. klima in zložljivi el. ogledala (žal je treba tudi to napisat), smo tri folka (ta malu9 let). Iz Picassota bom šel verjetno težko na 5 vratno varijanto (hrbtenica pa to). 500l prtljažnik te razvadi, tako da pod 400l ne pride v poštev...
hondas je napisal/-a:Sem šel danes gledati C-maxa in mi je kar všeč. Sedaj grem pa teste brat.... 1.6 mašina pa 150mg/m se mi zdi kar veliko...
hondas je napisal/-a:Sem šel danes gledati C-maxa in mi je kar všeč. Sedaj grem pa teste brat.... 1.6 mašina pa 150mg/m se mi zdi kar veliko...
thunderbolt je napisal/-a:Ali je v tebi toliko ekologa, da si se zapičil v podatek glede emisij, ali te skrbi, da se boš čez 10 let lahko vozil čez centre naših mest?
Te razredi CO2 so taka neumnost, da mi je kr slabo. Itak je izpust CO2 direktno posledica porabe goriva, ki pa lahko variira konkretno gor in dol, in s tem tudi izpusti CO2. Sploh pa CO2 nima veze z onesnaževanjem mest, tam so problem dizelske saje, CO in neizgoreli HC.hondas je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Ali je v tebi toliko ekologa, da si se zapičil v podatek glede emisij, ali te skrbi, da se boš čez 10 let lahko vozil čez centre naših mest?
V bistvu oboje. Na Nemških avtomobilističnih straneh imaš vse motorje opremljene s podatkom o razredu izpustov.
Pustimo to, kakšen je za enkrat učinek le tega, kupec pa vseeno lahko razbere kaj iz teh podatkov. Jaz sem po tej logiki razbral, da AMZS o teh stvareh modro molči in posredno smo idealen trg za smetišče agregatov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov