Doc_ je napisal/-a:Najboljsi avto, ki sem si ga lastil... edini problem je bil ko sem montiral plin... se mi je vzigala in sama tudi ugasnila lucka od "motorja".
pri meni lambdo sonde niso enako merile in sem eno zamenjal...
Drugaci odlicen motor, menjalnik, pogon... sam prostora ni velik....
rutenka je napisal/-a:Poraba plina naj bi bila med 10-20% več od porabe bencina( če je vse OK), lahko pa da je "nastavljeno" tako da je poraba plina nižja vendar je takrat mešanica prerevna in škodi motorju.
Preveri kako je s podmazovanjem ventilov.. Če pogledaš pod temo Avtoplin-stari znanec, boš videl da je precej kritik na omenjenega vgrajevalca-toliko v opomin.
Bago je napisal/-a:Oče si ga je ogledal pred dobrim mesecem. Ugotovili smo (po stevilki prometne in registerskega dovoljenja) da je bil uvožen iz Poljske. In plin je bil montiran letos nekje v četrtem mesecu, malo čudno da montiraš plin in skoraj takoj prodaš? Razen tega je zraven avta bilo tudi cel kup računov, smo malo pobrskali in ugotovili da so bila sama popravila...
V glavnem, jaz bi se držal proč od tega avta. Če želiš mi sporoči da ti na zs pošljem št. prometne in registrstko tablico.
PS:
pozabil sem dodati, avto je zamenjal nekje okoli 10 lastnikov.
Bago je napisal/-a:Aja, pa razen tega, avto star 10 let, in ima 150k km. Torej 15 tisoč na leto? Bolj dvomim, da bi kdo sploh pomislil na vgraditev plina pri takšni letni kilometrini.
adis je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:Najboljsi avto, ki sem si ga lastil... edini problem je bil ko sem montiral plin... se mi je vzigala in sama tudi ugasnila lucka od "motorja".
kako je kaj z porabo plina pri tem avtomobilu?
dobro prostora ravno ne potrebujem veliko, še...![]()
naj povem, da na mesec naredim, če imam "veliko sreče" cca. 1000 km ( večinoma mestna vožnja; služba, fitnes) ali to lahko vpliva na plin kot takšen ( zapacanost sistema itd...)?
Doc_ je napisal/-a:adis je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:Najboljsi avto, ki sem si ga lastil... edini problem je bil ko sem montiral plin... se mi je vzigala in sama tudi ugasnila lucka od "motorja".
kako je kaj z porabo plina pri tem avtomobilu?
dobro prostora ravno ne potrebujem veliko, še...![]()
naj povem, da na mesec naredim, če imam "veliko sreče" cca. 1000 km ( večinoma mestna vožnja; služba, fitnes) ali to lahko vpliva na plin kot takšen ( zapacanost sistema itd...)?
Meni je pil 16 litrov plina...... je pa yabavn, se posebi pozimi
Jerch_ je napisal/-a:Vsaka stvar ima svojo ceno.. za primerno spregledas lastnistva
weasel je napisal/-a:Mene po eni strani ne čudi, da je zamenjal toliko lastnikov. Verjetno je dosti ljudi kuplo ta avto, samo zato, da ga sproba, potem pa jim ni bila všeč poraba (ali nezaželena popravila) in so ga prodali naprej.
weasel je napisal/-a: Verjetno je dosti ljudi kuplo ta avto, samo zato, da ga sproba, potem pa jim ni bila všeč poraba (ali nezaželena popravila) in so ga prodali naprej.
peroRS je napisal/-a:Avto si pojdi ogledat, to je osnova.![]()
V primeru, da te prepriča, rečeš prodajalcu da bi ga rad peljal nekam na servis da ga pregledajo. Tako velika avtohiša ima 100% svoje službene tablice za take namene, tako da to ne bi smel biti problem. Če se temu izogibajo, že veš koliko je ura.
V kolikor vse štima se še malo izpogajaš za ceno in denar na roke.
Bago je napisal/-a:Aja, ne vem če ti je že znano, da ima to vozilo dve posodi ta plin, torej eno na mestu za rezervno kolo in drugo v prtljažniku. Nekomu to lahko pride prav (več km z manj obiski na črpalki), nekoga pa lahko moti majhen prtljažni prostor.
peroRS je napisal/-a:Uf, tale modra barva, pa sedeži z modro alcantaro![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov