Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Ugodni leasing

Napisal/-a maniaxxx Pe nov 09, 2012 5:51 pm

Pozdravljeni,

Mi lahko kdo svetuje, kje se da dobiti ugoden leasing za avto, pa da mam možnost dobit še dober popust pri zavarovanju. Ponudbe do zdaj so bile dražje od sedanjega ponudnika zavarovanje, kljub t.i akciji.

Hvala
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
Kael
Uporabnik

Kraj: Slovenia / Stajerska

Re: Ugodni leasing

Napisal/-a Kael Pe nov 09, 2012 9:50 pm

Živjo!

Lahko povem svojo zgodbo pri Peugeotu: da plačamo celotno vozilo nama je zmanjkalo 6100 € (2000 € je posebej na strani za LPG). Če vzameva Peugeot financiranje nama ceno avtomobila spustijo za 1.000 €, sicer je cena kot je (obiskal pol Slovenije, razlike v ceni po 100 €). 6100 € na 3 leta vrže 1400 € obresti, zavarovanj in podobnega sranja - se pravi ker ti ceno avto spustijo za dodatnih 1000, je to 400 € dodatka. Potem maš pa še 50% popusta na osnovno zavarovanje in kasko: kar hitro vrže razliko, da se ti drugače avta ne splača kupit - razen če imaš denar našparan in si v prvem premijskem razredu. Kredit v banki za isti NETO znesek bi me prišel z 850 do 1050 € obresti, zavarovanj in podobnega sranja (ja banke so cenejše). Banke kaj bistveno niže od oglaševanih obrestnih mer ne gredo, razen če seveda poznaš vrh banke - tisto pa je druga zgodba, govorim za nas, prebivalce zemlje. Če ti pa cene vozila ne spustijo in ne dobiš zavarovanja, potem ti je kredit v banki cenješi. Pa kadar gre za nov avto, se ponavadi da nafehtat še zimske gume in felge - čeprav sem se sam pri prejšnjem avtu naučil, da tiste gume ponavadi niso vredne pol pičke mrzle vode.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe nov 09, 2012 9:59 pm

Kael je napisal/-a:Živjo!

Lahko povem svojo zgodbo pri Peugeotu: da plačamo celotno vozilo nama je zmanjkalo 6100 € (2000 € je posebej na strani za LPG). Če vzameva Peugeot financiranje nama ceno avtomobila spustijo za 1.000 €, sicer je cena kot je (obiskal pol Slovenije, razlike v ceni po 100 €). 6100 € na 3 leta vrže 1400 € obresti, zavarovanj in podobnega sranja - se pravi ker ti ceno avto spustijo za dodatnih 1000, je to 400 € dodatka. Potem maš pa še 50% popusta na osnovno zavarovanje in kasko: kar hitro vrže razliko, da se ti drugače avta ne splača kupit - razen če imaš denar našparan in si v prvem premijskem razredu. Kredit v banki za isti NETO znesek bi me prišel z 850 do 1050 € obresti, zavarovanj in podobnega sranja (ja banke so cenejše). Banke kaj bistveno niže od oglaševanih obrestnih mer ne gredo, razen če seveda poznaš vrh banke - tisto pa je druga zgodba, govorim za nas, prebivalce zemlje. Če ti pa cene vozila ne spustijo in ne dobiš zavarovanja, potem ti je kredit v banki cenješi. Pa kadar gre za nov avto, se ponavadi da nafehtat še zimske gume in felge - čeprav sem se sam pri prejšnjem avtu naučil, da tiste gume ponavadi niso vredne pol pičke mrzle vode.

Zimake in gume se ne da nafehtat, sem nafehtal metallic barvo ( 450€ ), vse skupaj dobil 4500€ popusta, to je to, najugodnejša ponudba kar sem jih dobil v SLO. Imajo pa leasing preko SKB, kjer ni nikakršne ugodnosti za kasko, zato me zanima, če lahko to dobim kaj ceneje. Imajo sicer pri summitu kao akcijo "kasko gratis" ampak me pride dražje zastojn, kot zdaj plačujem ko ni zastojn :DDD .

Ne poznam pa nobenga na vrhu bank, pač bi samo rad še boljši popust za zavarovanje, kot ga že imam, ali pa malo ugodnejši leasing, čeprav tu nekih razlik med ponudniki niti ni.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe nov 09, 2012 11:11 pm

maniaxxx je napisal/-a:
Kael je napisal/-a:Živjo!

Zimake in gume se ne da nafehtat, sem nafehtal metallic barvo ( 450€ ), vse skupaj dobil 4500€ popusta, to je to, najugodnejša ponudba kar sem jih dobil v SLO. Imajo pa leasing preko SKB, kjer ni nikakršne ugodnosti za kasko, zato me zanima, če lahko to dobim kaj ceneje. Imajo sicer pri summitu kao akcijo "kasko gratis" ampak me pride dražje zastojn, kot zdaj plačujem ko ni zastojn :DDD .

Ne poznam pa nobenga na vrhu bank, pač bi samo rad še boljši popust za zavarovanje, kot ga že imam, ali pa malo ugodnejši leasing, čeprav tu nekih razlik med ponudniki niti ni.

kolega poskusi pr nlb leasingu, kjer je popust možno dobiti tudi do -55% na generalno polico registracije + kaska ;)

ceed5
Nov uporabnik

Napisal/-a ceed5 To nov 13, 2012 4:31 pm

Maniaxxx za kateri avto si se potem odločil, in še cena če ni skrivnost?

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To nov 13, 2012 5:26 pm

ceed5 je napisal/-a:Maniaxxx za kateri avto si se potem odločil, in še cena če ni skrivnost?

Vem jest vem jest .................................

........................ sam ne povem, ker ne smem. ;) =P

lp

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl To nov 13, 2012 5:48 pm

nisi edini prjatu :mrgreen: forum (pa ne ta) ga je izdal ;)

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To nov 13, 2012 6:07 pm

Japanac, a? :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To nov 13, 2012 6:21 pm

IcEm4n je napisal/-a:Japanac, a? :mrgreen:

Zgleda da je res! :D

We want details! =P
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To nov 13, 2012 6:33 pm

~toMmy~ je napisal/-a:

We want details! =P

Detajli pridejo....uni ki me zasledujete po drugih forumih pa psssssst =P

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 To nov 13, 2012 6:49 pm

maniaxxx je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

We want details! =P

Detajli pridejo....uni ki me zasledujete po drugih forumih pa psssssst =P

Voham evre tastar. =P Zdej k mi je kombi zaribu jih rabmmmmmmmmmmmm. ;)

lp

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To nov 13, 2012 6:54 pm

hehe verjamem, sam jih js tud rabm :mrgreen:

Uporabniški avatar
weasel
Stalni uporabnik

Napisal/-a weasel To nov 13, 2012 8:46 pm

As kupu Toyoto Yaris, a?

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx To nov 13, 2012 9:17 pm

weasel je napisal/-a:As kupu Toyoto Yaris, a?

Kak si uganu, yarsi hybrid =P

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr nov 14, 2012 1:07 am

KJE JE FOCUS? - ja velika pisava ker se derem :mrgreen:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr nov 14, 2012 1:40 pm

A si se le odloču pa EVO-ta kupu :) Edino pravilno :) Vse ostale rižote niso za nikamor :P:P :mrgreen:
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

hippo
Poznavalec foruma

Napisal/-a hippo Sr nov 14, 2012 1:57 pm

Nakup novega avtomobila je ekonomsko totalno zgrešena naložba, razen če ga rabiš za biznis in z njim delaš denar...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr nov 14, 2012 3:07 pm

hippo je napisal/-a:Nakup novega avtomobila je ekonomsko totalno zgrešena naložba, razen če ga rabiš za biznis in z njim delaš denar...

če si ekonomsko "močan" potem takšen nakup ni zgrešena naložba in ne vidim razloga zakaj bi bila "zgrešena naložba"...

zgrešena naložba je, če kupiš neko stvar/predmet/storitev, ki je NE uporabljaš.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Sr nov 14, 2012 6:22 pm

hippo je napisal/-a:Nakup novega avtomobila je ekonomsko totalno zgrešena naložba, razen če ga rabiš za biznis in z njim delaš denar...

zdaj pa malo premisli, kaj je narobe v tem stavku, pa še enkrat kaj napiši :)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Sr nov 14, 2012 6:25 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:KJE JE FOCUS? - ja velika pisava ker se derem :mrgreen:

Na parkingu kokr vem :mrgreen:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov