Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

vwbeetle
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Bežigrad

Megane, Avtomoto shop

Napisal/-a vwbeetle Sr nov 14, 2012 5:53 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6660702&show=1

Zanimam se za sledeč avto, naj bi bil iz ITA leasinga, preverljivi KM v Renault bazi,rečeno da dobim ključ in grem lahko z avtom na pooblaščen servis...ima kdo izkušnje z omenjeno hišo?

C2 VTS
Nov uporabnik

Re: Megane, Avtomoto shop

Napisal/-a C2 VTS Sr nov 14, 2012 6:51 pm

živjo,

ja, jaz imam izkušnje... prodajalec se mi je zdel pošten in prijazen, vse kar sem vprašal je obrazložil.
Vsi avti so iz uvoza ( italija), sem pa dobil mešane občutke. Nekateri so bl tako tako ( beri za en drek), drugi so pa vredu.
Če imaš srečo in naletiš na dober primerek, ga plačaj in vozi. Ker cene ima zelo poštene...

vsekakor ti pa svetujem pa pred nakupom preveriš prav vse kar je mogoče! Sam sem nakupu avtomobiliza iz tujine
zelo nenaklojen in skeptičen. Mislim da vsi vemo zakaj...

Srečno pri nakupu!

LP

p.s. lahko pa se čez kakšne 3 mesece oglasiš in poveš kako je z avtomobilom

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Re: Megane, Avtomoto shop

Napisal/-a soso Sr nov 14, 2012 7:04 pm

Prodajalca sicer ne poznam, ampak če so km v renault bazi isti kot na števcu, potem nimaš kaj skrbet. Avto pelji še na renault servis, da ga pregledajo, premerite lak in to je to.
Sem sam pred dobre pol leta kupil enak avto uvožen iz ITA, peljal na servis, komplet pregledali in zaenkrat po 30000 km zelo zadovoljen.

LP
AH NI NAM LAHKO!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Gricko, tomzzi in 8 gostov