bostek je napisal/-a:Saj sam bi raje prodal, je pa problem da sem potem vmes ko iščem drug avtomobil brez prevoza, in ga rabim tudi za na šiht. In je tu kar problem
ChuckNorris je napisal/-a:Prodaj avto v lastni režiji pa ta čas probaj prosit kakega sodelavca če te vzame s sabo..z raznimi kičoti boš samo še bolj v minusu. lp
Kael je napisal/-a:Dilerje, prekupčevalce bi js osebno pustil pri miru... sploh razne Šargije, Fargije, Gargamele in podobne.
bostek je napisal/-a:Kar se avtomobila tiče mi odlično služi, dosti opreme, solidna poraba. Je pač chevrolet, me zanima če bi bilo kaj drugače če bi imel gor opel značko... bomo videli kako bo.
Me zanima kaj pravi eurotax?
hippo je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Dilerje, prekupčevalce bi js osebno pustil pri miru... sploh razne Šargije, Fargije, Gargamele in podobne.
Pozabil si enega največjih nategatorjev, Keko.
peroRS je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Dilerje, prekupčevalce bi js osebno pustil pri miru... sploh razne Šargije, Fargije, Gargamele in podobne.
A ni to dvoje isto?
matayus je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:hippo je napisal/-a:Kael je napisal/-a:Dilerje, prekupčevalce bi js osebno pustil pri miru... sploh razne Šargije, Fargije, Gargamele in podobne.
A ni to dvoje isto?
Ne. Šargi Kičo je na Mariborski c. pri Molovi črpalki, Keko je malo naprej nasproti Planeta Tuš. Še malo naprej imaš pa A&F ob OMV črpalki.
Nato pa lahko pri vojašnici zaviješ levo proti Šentjutru in imaš znova cel kup 'znanih' preprodajalcev izrabljenih dizelsko gnanih, uvoženih avtomobilov iz širne Evrope.
Ko pa prideš v Šentjurij pa se zgodba ponovi.![]()
Ne vem, zakaj imamo v okolici Celja toliko sladoledarjev, ki prodajajo avte. Potem pa se folk hodi jokat na forum, ko je kupu 10 let starga Audija ali pa kakšna podobna Švabska kola za 6-7k € in 180k km.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov