Napisal/-a nebivedu Sr jan 14, 2004 1:55 pm
Jst sm tam dvakrat avto peljal popravit, ko so bili tam še renojevci.
Imel sem R5 in sem opazil, da počasi crkuje alternator.
Avto pripeljem tja, ker so imeli ravno krtačke in logarčke na zalogi in to dost pocen, tko da sem se za njih odločil, pa so se ponudil, da bodo še vse oni zamenjali, sem pa z veseljem pustil avto tam tisti 2 uri in kasneje prišel nazaj ponj.
Naslednji dan zjutraj so se pa začel pojavljat probelmi - u bistvu en sam velik problem - alternator je med vožnjo razpadel in je zarad tega odletel jermen, ki poganja vodno pumpo. Na srečo sem imel v tistem avti števec za temperaturo, ki se je začel nevarno dvigovat, to sem na srečo opazil in ustavil avto.
Polil sem mašino z antifrizom, da je zgledal, k da je vodo vn iz mašine zmetal in sem poklical AMZS in na stroške avtohiše medvode odpeljal avto do njih, kjer so morali zarad ugotovljene napake oni narest celo generalno na mašini, ker je avto pač "zakuhal". Problem je bil v tem, da je mehanik, ki je štimal alternator res zamenjal krtačke z novimi, logarjev pa ne in ti so popustili, tako, da je šlo vse h hudiču. Jst sm imel stroškov za 21k sit - generalka pa je bila vredna 220k sit, pa še alternator so mi moral nov zrihtat. Tko da men se je splačal tam avto štimat.
LP
Nebivedu
P.S. tisti mehaniki, ki so bili takrat tam - so danes mislim, da večina brez službe, ker so zamenjali celotno osebje.