Blinder je napisal/-a:a ni punto poceni ter skoraj brezplačen za popravljat, ker so deli skoraj zastonj?
Blinder je napisal/-a:a ni punto poceni ter skoraj brezplačen za popravljat, ker so deli skoraj zastonj?
crxdelsol je napisal/-a:imam eno ugodno ponudbo:
renault laguna authentique
2002 172.000km realni, avto nima ene praske, ene pikice od kamenckov in nic.
motorizacija je bolj boga: 1.6 16V
motor laufa v nulo hladen in topel le ob hladnem vzigu neka stvar "piska" sumim mikrojermen ali kak napenjalec mikrojermena...
imajo ti avtomobili kake posebne tezave na kaj je treba pazit?
Cefizelj je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:imam eno ugodno ponudbo:
renault laguna authentique
2002 172.000km realni, avto nima ene praske, ene pikice od kamenckov in nic.
motorizacija je bolj boga: 1.6 16V
motor laufa v nulo hladen in topel le ob hladnem vzigu neka stvar "piska" sumim mikrojermen ali kak napenjalec mikrojermena...
imajo ti avtomobili kake posebne tezave na kaj je treba pazit?
Kartice znajo zafrkavat (se zalepi čitalec, navodila na netu), končniki so dokaj potrošna roba, se pa da čist spodobno peljat tut z zgolj 1.6 16v mašino. Ma pa verjetno bolj malo opreme, če je authentique. Motorji so itak bulletproof, samo štrom zna bit občasno problematičen.
GranDuke_JK je napisal/-a:Blinder je napisal/-a:a ni punto poceni ter skoraj brezplačen za popravljat, ker so deli skoraj zastonj?
Dolker ni treba nič menjati je vsak avto pocen. Alternator 190€, sklopka 90€, najcenejši zglob in ležaj vsak po 45€, set tesnil 45€, vijaki 30€... še računalnik pa servo (mi že blenda lučka) crkneta, pa imam Ukrajinko doma.
Raje naj kdo pove kaj o Hyundai Coupe 2.0 FX Top-K! Znjim sem glavni na vasi, na britofu parcelo že imamo, ni panike.