MSrougeZX je napisal/-a:2.0T benzinarja...ki je dražji za zavarovanje, pije več...je pa cenovno bolj ugoden kot dci...osebno mi je 150km dizel dovolj...ne rabim 200 konjske rakete...letno delam okoli 23k km...trenutno vozim 2.0HDi 140KM.
Rossi je napisal/-a:Za laguno GT z tem motorjem lahko realno pričakuješ poleti okrog 9, pozimi pa 9,5l/100km....lastne izkušnje!
Pa še nekaj....da čipan 150km dizel pride blizu temu bencinarju so pa buče... ;)
King1 je napisal/-a:Rossi je napisal/-a:Za laguno GT z tem motorjem lahko realno pričakuješ poleti okrog 9, pozimi pa 9,5l/100km....lastne izkušnje!
Pa še nekaj....da čipan 150km dizel pride blizu temu bencinarju so pa buče... ;)
Ja k jih ti vališ ja. Čipana karavanka je blizu corse gsi 200KM kaj šele tej težki kravi. Tako, da ne kar nekaj na pamet.Serijska coupe dci 180KM ima 8.7 do stotice. 2.0turbo 205KM pa ima 7.8 sekunde. Se pravi si blizu. To kar sem napisal.
![]()
lp
p.s. tudi navor krepko govori v prid dieselu. 400Nm pri dieselu proti 300Nm pri bencinarju...............
King1 je napisal/-a:Rossi je napisal/-a:Za laguno GT z tem motorjem lahko realno pričakuješ poleti okrog 9, pozimi pa 9,5l/100km....lastne izkušnje!
Ja k jih ti vališ ja. Čipana karavanka je blizu corse gsi 200KM kaj šele tej težki kravi. Tako, da ne kar nekaj na pamet.Serijska coupe dci 180KM ima 8.7 do stotice. 2.0turbo 205KM pa ima 7.8 sekunde. Se pravi si blizu. To kar sem napisal.
![]()
lp
p.s. tudi navor krepko govori v prid dieselu. 400Nm pri dieselu proti 300Nm pri bencinarju...............
NoF3ar je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Rossi je napisal/-a:Za laguno GT z tem motorjem lahko realno pričakuješ poleti okrog 9, pozimi pa 9,5l/100km....lastne izkušnje!
![]()
lp
Vozil z cipiranim meganom DCI ter si lastil r26 2.0T razlika je takšna da v sanjah nemoreš verjet. Kot ti že en povedal papir prenese vse. Meni je sicer pil od 10.5l naprej (preračunano) Oz po BC 8.9l . Ampak kot si sam rekel, če nerabis 200Hp vzemi dizla bo več kot preveč, pa še po menenju serviserov eden izmed boljših motorjev.
Rossi je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Rossi je napisal/-a:Za laguno GT z tem motorjem lahko realno pričakuješ poleti okrog 9, pozimi pa 9,5l/100km....lastne izkušnje!
![]()
lp
Ko si boš lastil en in drug avto boš povedal realno kako in kaj...papir pa vse prenese!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov